A čo ak áno?

Michaela Zamari
Michaela Zamari • 2022

Prvá láska spravidla nebýva aj tou poslednou, ale čo ak v ich prípade áno?Maja už po rokoch vytesnila spomienky na svoju prvú tínedžerskú lásku Deniho. Život išiel ďalej, dospela, znovu sa zamilovala ... sa zamilovala a jej dobrodružná povaha prepadla cestovaniu. V jedno leto prehovorí na potulky po Severnom Írsku svoju dvornú súputníčku Lin. Vtedy jej znovu skríži cestu spriaznená duša z minulosti. Presne tá, pri ktorej sa cítila azda najfantastickejšie vo svojom živote a už zabudla, aké to vlastne je. No čo ak sa to stane vo chvíli, keď je v živote niekde inde a s niekým úplne iným?
Viac

  • Počet strán: 320 strán
  • ISBN13:9788097441005
  • Séria: A čo ak áno?

Slovenská autorka Michaela Zamari je medzi čitateľmi a najmä čitateľkami veľmi obľúbená. Nedávno jej vyšla prvá časť dvojdielnej série s názvom A čoContinue Reading

Prvá láska spravidla nebýva aj tou poslednou, ale čo ak v ich prípade áno?Maja už po rokoch vytesnila spomienky na svoju prvú tínedžerskú lásku Deniho. Život išiel ďalej, dospela, znovu sa zamilovala a jej dobrodružná povaha prepadla cestovaniu. V jedno leto prehovorí na potulky po Severnom Írsku svoju dvornú súputníčku Lin. Vtedy jej znovu skríži cestu spriaznená duša z minulosti. Presne tá, pri ktorej sa cítila azda najfantastickejšie vo svojom živote a už zabudla, aké to vlastne je. No čo ak sa to stane vo chvíli, keď je v živote niekde inde a s niekým úplne iným?

Mohlo by sa vám páčiť