Analýza lásky

Ali Hazelwood
Lindeni • 2023

Kniha, ktorá sa stala instagramovým fenoménom. O láske silnej ako chemická katastrofa! Autorka bestselleru Hypotéza lásky prichádza s novou knihou z prostredia STEM, v ktorej vedkyňa musí spolupracova...olupracovať so svojím úhlavným nepriateľom. Bee Königswasserová sa v živote riadi jednoduchým pravidlom: Čo by urobila Maria Curieová? Ak by jej NASA ponúkla miesto hlavnej neuroinžinierky špeciálneho projektu – doslova splnený sen – Maria by ho prijala. Bez váhania. No matka modernej fyziky nikdy nemusela viesť projekt s Leviom Wardom. Iste, Levi je atraktívny, vysoký, tmavovlasý a má prenikavý pohľad. Ale už počas doktorandského štúdia dal Bee jasne najavo, čo si o nej myslí – úhlavní nepriatelia by mali pracovať v galaxiách čo najďalej od seba. No keď jej v pracovni stále chýba potrebné vybavenie, záhadne sa jej strácajú dôležité emaily a podriadení ju ignorujú, Bee by prisahala, že sa z Levia stáva jej spojenec: podporuje jej plány, chváli jej nápady… a hltá ju očami, až sa jej z toho neuróny môžu zblázniť. Keď však nadíde čas konať a odhaliť svoje city, záleží len na jedinom: Čo urobí Bee Königswasserová?
Viac

  • Počet strán: 368 strán
  • ISBN13:9788056633953
  • Originálny názov: Love on the Brain

Sumár recenzie
Autorka bestselleru Hypotéza lásky prichádza s novou knihou z prostredia STEM, v ktorej vedkyňa musí spolupracovať so svojím úhlavným nepriateľom. Bee Königswasserová sa v živote riadi jednoduchým pravidlom: Čo by urobila Maria Curieová? Keď však nadíde čas konať a odhaliť svoje city, záleží len na jedinom: Čo urobí Bee Königswasserová? Analýza lásky je kniha, po ktorej siahnete, keď potrebujete oddýchnuť si. Príbeh plynie s absolútnou ľahkosťou a drží si ju až do úplneho záveru.

Sumár recenzie
Recenzia analyzuje knihu a venuje sa podrobnej analýze jej zápletky, postáv a tém. Najdôležitejšou vetou recenzie je, že kniha ponúka viac ako len romantiku, pretože sa sústreďuje aj na psychológiu postáv a koncepty lásky.

Kniha, ktorá sa stala instagramovým fenoménom. O láske silnej ako chemická katastrofa! Autorka bestselleru Hypotéza lásky prichádza s novou knihou z prostredia STEM, v ktorej vedkyňa musí spolupracovať so svojím úhlavným nepriateľom. Bee Königswasserová sa v živote riadi jednoduchým pravidlom: Čo by urobila Maria Curieová? Ak by jej NASA ponúkla miesto hlavnej neuroinžinierky špeciálneho projektu – doslova splnený sen – Maria by ho prijala. Bez váhania. No matka modernej fyziky nikdy nemusela viesť projekt s Leviom Wardom. Iste, Levi je atraktívny, vysoký, tmavovlasý a má prenikavý pohľad. Ale už počas doktorandského štúdia dal Bee jasne najavo, čo si o nej myslí – úhlavní nepriatelia by mali pracovať v galaxiách čo najďalej od seba. No keď jej v pracovni stále chýba potrebné vybavenie, záhadne sa jej strácajú dôležité emaily a podriadení ju ignorujú, Bee by prisahala, že sa z Levia stáva jej spojenec: podporuje jej plány, chváli jej nápady… a hltá ju očami, až sa jej z toho neuróny môžu zblázniť. Keď však nadíde čas konať a odhaliť svoje city, záleží len na jedinom: Čo urobí Bee Königswasserová?

Mohlo by sa vám páčiť