Sherlock Holmes, Volume 1: A Study in Scarlet & Other Sherlock Holmes Stories

Arthur Conan Doyle (Kelley Jones)
IDW Publishing • 2009

The Sherlock Holmes tales of Sir Arthur Conan Doyle are re-presented in chronological order with all-new full-color illustrations by clelbrated artist Kelley Jones! This volume includes: The 'Gloria S...ott'," "The Musgrave Ritual," A Study in Scarlet, "The Adventure of the Speckled Band," "The Adventure of the Beryl Coronet," "The Resident Patient," and "The Reigate Squires."
Viac

Detektív Sherlock Holmes a adresa Baker Street č.221B sa už dávno stali ikonami. Po modernom televíznom spracovaní Sherlockových prípadov v hlavnej úlohe s Benedictom Cumberbatchom sa okruh jeho fanúšikov ešte rozšíril o ďalšie generácie.

Recenzie SnowMouse Publishing

Sherlock Holmes v novom šate! Dve knihy v jednej! Podľa mojich internetových zdrojov - ktoré nie sú vždy správne, priznávam – je Štúdia v krvavočervenom jedno samostatné dielo a Podpis štyroch zas druhé.Kniha je doplnená o krásne ilustrácie, ktoré vás prinútia zbožňovať túto sériu, aj keď ste nikdy neboli uchvátení týmto svojským detektívom. Je ich iba zopár, no to neprekáža. Možno ja by[...]

Knihy detektívka recenzia

Som trochu pozadu, čo? Medzitým vyšiel už druhý diel série z vydavateľstva SnowMouse Publishing a ja som dostala ešte len k recenzovaniu prvého. Ale poznáte to, so many books, so little time, preto sa poďme konečne pozrieť… The post Sherlock Holmes 1: Štúdia v krvavočervenom, Podpis štyroch + súťaž appeared first on .

Books Arthur Conan Doyle books Ivkin reading challenge reading Sherlock Holmes

Niekedy na jeseň internety priniesli správu, že sa chystá nové a veľmi pekné vydanie klasických príbehov Sherlocka Holmesa. Okamžite som vedela, že ho chcem a mienim čítať a týmto okamžitým nadšením som nakazila aj Danka, ktorý láskavo prehliada fakt, že knihy momentálne už nemáme kam dávať (a že veľká časť mojich kníh je ešte stále u […]

The Sherlock Holmes tales of Sir Arthur Conan Doyle are re-presented in chronological order with all-new full-color illustrations by clelbrated artist Kelley Jones! This volume includes: The 'Gloria Sott'," "The Musgrave Ritual," A Study in Scarlet, "The Adventure of the Speckled Band," "The Adventure of the Beryl Coronet," "The Resident Patient," and "The Reigate Squires."