Zelená starká

Sigurdardóttir Ingibjörg
Atticum • 2018

Porozprávam ti o jednej starkej, ktorú poznám, o starkej Gunn. Kedysi žila na vidieku na starej farme, kde na streche rástla tráva a kvety. Potom sa presťahovala do mesta a vzala si so sebou všetko, č...�etko, čo mala, okrem svojich zvierat. Keď sa začala nudiť, povedal som jej, aby si ich zobrala k sebe. "Aký si ty múdry malý huncút," odvetila. Zábavný príbeh z Islandu s rozkošnými obrázkami Briana Pilkingtona.
Viac

Predstavte si, že celý život žijete na samote uprostred prírody. Na farme chováte zvieratá, pred domom zeleninová záhradka. Presne tak si žila starká Gunn. Jedného dňa však ochorela a uvedomila si, že nemôže viac bývať tak ďaleko od ľudí. Presťahovala sa teda do mesta. A […]

Porozprávam ti o jednej starkej, ktorú poznám, o starkej Gunn. Kedysi žila na vidieku na starej farme, kde na streche rástla tráva a kvety. Potom sa presťahovala do mesta a vzala si so sebou všetko, čo mala, okrem svojich zvierat. Keď sa začala nudiť, povedal som jej, aby si ich zobrala k sebe. "Aký si ty múdry malý huncút," odvetila. Zábavný príbeh z Islandu s rozkošnými obrázkami Briana Pilkingtona.

Mohlo by sa vám páčiť