Priznanie

Dana Hlavatá
Marenčin PT • 2014

Vzťah dvoch nevlastných sestier, dospievajúcej školáčky Vierky a dvadsaťročnej kozmetičky Simony nikdy nebol ideálny. Skomplikuje sa ešte väčšmi, keď ich matka odchádza do Švajčiarska, aby sa mohla ak...a, aby sa mohla ako sociálna sestra starať o starých ľudí. Simona sa zamiluje do rozvedeného Dávida, ktorý, ako sa zdá, má šialenú bývalú ženu a neznesiteľne žiarlivú dcéru Lindu. Za každú cenu sa jedna i druhá snažia prekaziť vzťah Dávida a Simony. Aj za cenu, že by sa dopustili ťažkého zločinu. Kto je nakoniec obeťou a kto sa zamotá do paragrafov vzťahov?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788081144486

Za knihu ďakujem autorke ♥ Slnečný Karibik je ideálne miesto na reštart. Najmä po tom, čo si Amanda prežila drámu so psychopatom, ktorý ohrozoval jej najlepšiu kamarátku. On je zavretý na psychiatrii a ona si konečne môže vydýchnuť. To však nie je také ľahké, pretože ju ťaží omnoho väčšie tajomstvo, o ktorom nikto ani len netuší. Amanda nájde rozptýlenie doslova na vedľajšom[...]

Vzťah dvoch nevlastných sestier, dospievajúcej školáčky Vierky a dvadsaťročnej kozmetičky Simony nikdy nebol ideálny. Skomplikuje sa ešte väčšmi, keď ich matka odchádza do Švajčiarska, aby sa mohla ako sociálna sestra starať o starých ľudí. Simona sa zamiluje do rozvedeného Dávida, ktorý, ako sa zdá, má šialenú bývalú ženu a neznesiteľne žiarlivú dcéru Lindu. Za každú cenu sa jedna i druhá snažia prekaziť vzťah Dávida a Simony. Aj za cenu, že by sa dopustili ťažkého zločinu. Kto je nakoniec obeťou a kto sa zamotá do paragrafov vzťahov?

Mohlo by sa vám páčiť