Freddie Mercury: Ilustrovaný životopis

Alfonso Casas
Lindeni • 2019

Životný príbeh frontmana kapely Queen doplnený o jedinečné ilustrácieKto z nás si niekedy v živote nezaspieval „We Are the Champions“? Koho nevtiahli precítené tóny a prepracovaná rôznorodosť „Bohemia...znorodosť „Bohemian Rhapsody“? Skupina Queen zasiahla do života niekoľkých generácií a doslova premenila tvár populárnej hudby. Nápadito ilustrovaná biografia vás prevedie životom frontmana Freddiho Mercuryho od jeho narodenia na Zanzibare, cez svetová pódia a nespútané večierky až po boj s vtedy ešte neznámou chorobou AIDS.
Viac

Keď iné deti v mojom veku počúvali Mandarínku Darinku, u nás bolo počuť skupinu Queen a iné rockové kapely. Vďaka môjmu otcovi som tak vyrastala na vcelku kvalitnej hudbe. Lásku ku Queenu mi zostala dodnes. Počúvame ju v aute, púšťala som ju môjmu synovi, keď som bola ešte tehotná a na oplátku si aj on pri tejto kapele kmitá hlavou … Čítať ďalej Freddie Mercury: Ilustrovaný životopis[...]

Životný príbeh frontmana kapely Queen doplnený o jedinečné ilustrácieKto z nás si niekedy v živote nezaspieval „We Are the Champions“? Koho nevtiahli precítené tóny a prepracovaná rôznorodosť „Bohemian Rhapsody“? Skupina Queen zasiahla do života niekoľkých generácií a doslova premenila tvár populárnej hudby. Nápadito ilustrovaná biografia vás prevedie životom frontmana Freddiho Mercuryho od jeho narodenia na Zanzibare, cez svetová pódia a nespútané večierky až po boj s vtedy ešte neznámou chorobou AIDS.

Mohlo by sa vám páčiť