Záchranárske rozprávky

Zuzana Pospíšilová
Bambook - Grada • 2020

V rozprávkach sú zázraky bežné. Do Záchranárskych rozprávok sa však dostalo mnoho zázrakov z každodenného života. Neveríte? Uhasiť požiar, nastoliť spravodlivosť a zachrániť život, to sú zázraky, o k...t, to sú zázraky, o ktorých rozpráva ďalšia séria moderných rozprávok obľúbenej autorky Zuzany Pospíšilovej. Dvadsať vtipných rozprávkových príbehov má jednoznačných hrdinov – hasičov, lekárov a policajtov. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na víly, vodníkov, škriatkov, princezné a ďalšie známe rozprávkové postavy. Všetci spolu sa postarajú o to, aby pri rôznych nehodách, darebáctvach a huncútstvach vždy všetko dobre dopadlo. Po prečítaní Záchranárskych rozprávok si určite navždy zapamätáte telefónne čísla 150, 155, 158 a 112. Viete, komu patria? Ak nie, tak sa rýchlo pustite do čítania.
Viac

  • Počet strán: 112 strán
  • ISBN13:9788080900762

Autorku detských kníh Zuzanu Pospíšilovú už možno poznáte. Niekoľko recenzií som vám priniesla aj ja. Tentokrát by som vám rada priblížila knihu Záchranárske rozprávky. Hodí sa do série Hasičské rozprávky a Policajné rozprávky. Záchranárske rozprávky malému čitateľovi prinášajú dvadsať rozprávok na viac ako sto stranách. Ide teda o knihu, ktorú dieťa neprečíta na jedno posedenie. Niektoré[...]

V rozprávkach sú zázraky bežné. Do Záchranárskych rozprávok sa však dostalo mnoho zázrakov z každodenného života. Neveríte? Uhasiť požiar, nastoliť spravodlivosť a zachrániť život, to sú zázraky, o ktorých rozpráva ďalšia séria moderných rozprávok obľúbenej autorky Zuzany Pospíšilovej. Dvadsať vtipných rozprávkových príbehov má jednoznačných hrdinov – hasičov, lekárov a policajtov. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na víly, vodníkov, škriatkov, princezné a ďalšie známe rozprávkové postavy. Všetci spolu sa postarajú o to, aby pri rôznych nehodách, darebáctvach a huncútstvach vždy všetko dobre dopadlo. Po prečítaní Záchranárskych rozprávok si určite navždy zapamätáte telefónne čísla 150, 155, 158 a 112. Viete, komu patria? Ak nie, tak sa rýchlo pustite do čítania.

Mohlo by sa vám páčiť