Všetci spolu rátame

Kristin Roskifte
Monokel • 2020

Nevonia ti matika? Nevadí! Počty sa predsa dajú naučiť aj inak. A ešte sa pri tom aj skvelo zabaviť! Pozývame ťa do knihy plnej rébusov a prekvapení, v ktorej môžeš ľudí nielen rátať, ale aj pozorovať..., ale aj pozorovať, čo robia, prežívať s nimi ich malé drámy a tiež sledovať, ako sa ich príbehy navzájom preplietajú. Ak patríš medzi nenapraviteľných zvedavcov a hľadíš na svet s očami dokorán, táto kniha je práve pre teba. Pozeraj sa poriadne, možno v nej nájdeš aj seba!
Viac

Nedajte sa pomýliť názvom! Všetci spolu rátame je v prvom rade výborná interaktívna detektívka, v ktorej dieťa samo pátra v ilustrácách po indíciách. Okrem toho sa dá čítať ešte toľkými inými spôsobmi (aj smermi :) ) – ako search-and-findovka; pomôcka pre deti, ktoré sa učia počítať; logopedická príručka; príbeh, ktorý si musíte dotvoriť sami; encyklopédia emócií; osveta vyzývajúca k[...]

Nevonia ti matika? Nevadí! Počty sa predsa dajú naučiť aj inak. A ešte sa pri tom aj skvelo zabaviť! Pozývame ťa do knihy plnej rébusov a prekvapení, v ktorej môžeš ľudí nielen rátať, ale aj pozorovať, čo robia, prežívať s nimi ich malé drámy a tiež sledovať, ako sa ich príbehy navzájom preplietajú. Ak patríš medzi nenapraviteľných zvedavcov a hľadíš na svet s očami dokorán, táto kniha je práve pre teba. Pozeraj sa poriadne, možno v nej nájdeš aj seba!

Mohlo by sa vám páčiť