90 dní južne

Marcel Fronko
Elist • 2021

Nemal som veľa peňazí, ani super výbavu, či parťáka na cestu. To, čo som mal, bola túžba po dobrodružstve v srdci a zdravé nohy. Prvý deň roku 2018 som odletel do Limy v Peru a vyrazil na 90 dňovú ces...a 90 dňovú cestu do Punta Arenas na juhu Čile. Spolu s orientačným nezmyslom a 12 kilovým batohom som ušiel 8 tisíc kilometrov. Takmer som sa utopil a padol zo skaly, vyliezol som šesťtisícovku v Bolívii, brázdil najväčšiu soľnú pláň sveta, či obdivoval nekonečne nádhernú prírodu v Patagónii. Varil som v ešuse, stopoval a stanoval kade-tade.Môj dobrodružný príbeh plný komických situácii, radostných stretnutí, doplnený o rôzne zaujímavosti a autentické fotografie práve držíš v rukách. Verím, že ťa pobaví a inšpiruje! A možno aj motivuje k tvojej životnej ceste. Keď môže obyčajný chlapec z Liptova, môžeš aj ty!
Viac

  • Počet strán: 254 strán
  • ISBN13:9788081973734

Po dlhom čase sa pomaly ale isto začína opäť cestovať. Množstvo ľudí už rezervuje letenky. Ak máte radi dobrodružné cestovanie,Continue Reading

Nemal som veľa peňazí, ani super výbavu, či parťáka na cestu. To, čo som mal, bola túžba po dobrodružstve v srdci a zdravé nohy. Prvý deň roku 2018 som odletel do Limy v Peru a vyrazil na 90 dňovú cestu do Punta Arenas na juhu Čile. Spolu s orientačným nezmyslom a 12 kilovým batohom som ušiel 8 tisíc kilometrov. Takmer som sa utopil a padol zo skaly, vyliezol som šesťtisícovku v Bolívii, brázdil najväčšiu soľnú pláň sveta, či obdivoval nekonečne nádhernú prírodu v Patagónii. Varil som v ešuse, stopoval a stanoval kade-tade.

Môj dobrodružný príbeh plný komických situácii, radostných stretnutí, doplnený o rôzne zaujímavosti a autentické fotografie práve držíš v rukách. Verím, že ťa pobaví a inšpiruje! A možno aj motivuje k tvojej životnej ceste. Keď môže obyčajný chlapec z Liptova, môžeš aj ty!