Za búrkovými mrakmi

Janette Oke
Kumran • 2023

Za búrkovými mrakmi od Janette Okeovej je piatou knihou obľúbenej série Príbehy z kanadského západu. Súrodencom túžiacim po dobrodružstve život nadeľuje viac, než očakávali... Láska Wynna a Elizabeth ...Wynna a Elizabeth Delaneyovcov zahojila ich adoptívnemu synovi Henrymu bolestivé spomienky a pomohla mu stať sa charakterným mladým mužom. Počas práce pre Kanadskú jazdnú políciu ho však postretne ďalšia tragédia, z ktorej sa Henry len ťažko spamätáva. Po piatich rokoch sa ocitá na novom pracovisku, kde stretáva niekoho, kto by mu mohol raz a navždy pomôcť vyrovnať sa s minulosťou. Henryho sestra Christine tiež odchádza z domu za šťastím. V meste si nájde prácu a zamiluje sa do svetáckeho syna svojho bohatého šéfa. Boyd je osamelý mladík s uboleným srdcom, ktorý však nezdieľa Christininu silnú vieru. Vedie ju srdce na nesprávnu cestu?
Viac

Sumár recenzie
Kniha "Za burkovými mráčkami" od Janette Oke je predvídateľná a plná klišé. Hlavná hrdinka Wendy sa vyrovnáva so stratou manžela a vychováva dve deti sama. Príbeh sa odohráva v malom meste, kde sa zázraky dejú, ale čitateľa neoslovuje a pôsobí povrchným dojmom. Autor sa snaží venovať náboženským témam, ale nie je to dostatočne prepracované. "Za burkovými mráčkami" je pre fanúšikov Janette Oke možno uspokojivá kniha, no pre ostatných čitateľov ponúka len rozptýlenie bez hlbšieho posolstva. Recenzent by knihu neodporučil.

Za búrkovými mrakmi od Janette Okeovej je piatou knihou obľúbenej série Príbehy z kanadského západu. Súrodencom túžiacim po dobrodružstve život nadeľuje viac, než očakávali... Láska Wynna a Elizabeth Delaneyovcov zahojila ich adoptívnemu synovi Henrymu bolestivé spomienky a pomohla mu stať sa charakterným mladým mužom. Počas práce pre Kanadskú jazdnú políciu ho však postretne ďalšia tragédia, z ktorej sa Henry len ťažko spamätáva. Po piatich rokoch sa ocitá na novom pracovisku, kde stretáva niekoho, kto by mu mohol raz a navždy pomôcť vyrovnať sa s minulosťou. Henryho sestra Christine tiež odchádza z domu za šťastím. V meste si nájde prácu a zamiluje sa do svetáckeho syna svojho bohatého šéfa. Boyd je osamelý mladík s uboleným srdcom, ktorý však nezdieľa Christininu silnú vieru. Vedie ju srdce na nesprávnu cestu?

Mohlo by sa vám páčiť