Najhoršie zvieratká na svete

David Walliams
Slovart • 2023

Po najhorších deťoch, učiteľoch a rodičoch na svete prichádza svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams s knihou o najhorších zvieratkách. Pri čítaní príbehov o najbláznive...hov o najbláznivejších tvoroch na svete budete plakať od smiechu. Úplne zmení váš pohľad na domácich maznáčikov! Nájdete v nej mačky Frflačku a Prskačku, kúzelníkov Malého Houdiniho a Veľkého Bludiniho, andulku Srandulku aj straku Zlodejicu. Vydáte sa na cestu okolo sveta s korytnačkou Stíhačkou, ktorá nechodí, ale behá nadzvukovou rýchlosťou. Rozosmeje vás grizly Grizelda, no nevyhnete sa ani Grgprdovi. Stretnete sa v nej s dobrými, so zlými aj s hroznými domácimi zvieratkami, s takými, čo sú veľké ako dom a mohli by ťa zhltnúť ako malinu, ale aj s drobunkým škrečkom či pieskomilom – skrátka, pripravte sa na tie najzábavnejšie i najdesivejšie zvieratká na svete.
Viac

  • Počet strán: 312 strán
  • ISBN13:9788056658482

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Najhorsie zvieratka na svete" je plná chvály. Kniha je opísaná ako vtipná a nezvyčajná, s príbehmi o rôznych zvieratkách. Autor správne kombinuje humor a poučenie, čo knihu robí vhodnou nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Recenzent vyzdvihuje originalitu príbehov a zbožňuje vtipný jazyk, ktorý je ľahko čitateľný. Podľa recenzie je táto kniha skvelou voľbou pre každého, kto má rád zábavu a chce si časť dňa spríjemniť. Táto kniha pridá do života čitateľov veľa radosti a smiechu.

Po najhorších deťoch, učiteľoch a rodičoch na svete prichádza svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams s knihou o najhorších zvieratkách. Pri čítaní príbehov o najbláznivejších tvoroch na svete budete plakať od smiechu. Úplne zmení váš pohľad na domácich maznáčikov! Nájdete v nej mačky Frflačku a Prskačku, kúzelníkov Malého Houdiniho a Veľkého Bludiniho, andulku Srandulku aj straku Zlodejicu. Vydáte sa na cestu okolo sveta s korytnačkou Stíhačkou, ktorá nechodí, ale behá nadzvukovou rýchlosťou. Rozosmeje vás grizly Grizelda, no nevyhnete sa ani Grgprdovi. Stretnete sa v nej s dobrými, so zlými aj s hroznými domácimi zvieratkami, s takými, čo sú veľké ako dom a mohli by ťa zhltnúť ako malinu, ale aj s drobunkým škrečkom či pieskomilom – skrátka, pripravte sa na tie najzábavnejšie i najdesivejšie zvieratká na svete.

Mohlo by sa vám páčiť