Čarodol: Magický náramok

Natalja Ščerba
CooBoo • 2019

Prichádza prvý diel napínavej fantasy trilógie od autorky Časodejov!Hrdinovia starých slovanských mýtov, rodinné kliatby a tajomstvá ožívajú v skvelej fantasy sérii, zasadenej do romantického prostred...ckého prostredia divokých Karpát. Od dedičstva po svojej prababičke si Táňa veľa nesľubovala. Očakávala len zopár moľami prežratých starých šiat, zatuchnuté knihy, v tom lepšom prípade album s fotkami. Keď však nakoniec dorazí do chalúpky v zapadnutej karpatskej dedinke, čaká tam na ňu zvláštny strieborný náramok v tvare jašteričky. Len čo si ho navlečie, ocitne sa v čarovnom svete mágov a bosoriek. Vďaka starému šperku získa krehké dvadsaťročné dievča nadprirodzené schopnosti. No bude ich schopné ovládať?Svet čarodejníkov je nebezpečný a Táňa stojí zoči-voči mnohým otázkam. Je možné milovať nepriateľa a nenávidieť milovaného človeka? Ako sa dá spoznať, kto je priateľ a kto nie? Od toho, ako Táňa odpovie, pritom závisí mnohé… Prečítajte si prvý diel novej fantasy trilógie od autorky Časodejov!
Viac

Nátalia Ščerba nie je v našich končinách neznáma autorka. Vyšla jej u nás úspešná séria Časodejovia. O čom však The post Čarodol 1 : Magický náramok – Natalja Ščerba appeared first on Fantasy knihy.

Prichádza prvý diel napínavej fantasy trilógie od autorky Časodejov!Hrdinovia starých slovanských mýtov, rodinné kliatby a tajomstvá ožívajú v skvelej fantasy sérii, zasadenej do romantického prostredia divokých Karpát. Od dedičstva po svojej prababičke si Táňa veľa nesľubovala. Očakávala len zopár moľami prežratých starých šiat, zatuchnuté knihy, v tom lepšom prípade album s fotkami. Keď však nakoniec dorazí do chalúpky v zapadnutej karpatskej dedinke, čaká tam na ňu zvláštny strieborný náramok v tvare jašteričky. Len čo si ho navlečie, ocitne sa v čarovnom svete mágov a bosoriek. Vďaka starému šperku získa krehké dvadsaťročné dievča nadprirodzené schopnosti. No bude ich schopné ovládať?Svet čarodejníkov je nebezpečný a Táňa stojí zoči-voči mnohým otázkam. Je možné milovať nepriateľa a nenávidieť milovaného človeka? Ako sa dá spoznať, kto je priateľ a kto nie? Od toho, ako Táňa odpovie, pritom závisí mnohé… Prečítajte si prvý diel novej fantasy trilógie od autorky Časodejov!

Mohlo by sa vám páčiť