Zvieratá a ich úžasný svet

Ben Hoare
Albatros SK • 2023

Svet zvierat ako ho nepoznáte! Pútavá kniha Zvieratá a ich úžasný svet Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Preskúmajte ju s touto knihou a objavte nové fascin...objavte nové fascinujúce zaujímavosti o známych aj neznámych živočíchoch. Prečo je leňoch taký pomalý? Koľko vody vypije ťava? Čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu.
Viac

  • Počet strán: 224 strán
  • ISBN13:9788056633458

Sumár recenzie
Na blogu sa nachádza recenzia na knihu, kde je podrobne opísaný obsah, zápletka a hlavné postavy. Autor recenzie vyjadril nadšenie z plynulej a zaujímavej dejovej línie. Kniha je popisovaná ako zaujímavý a pútavý príbeh, ktorý čitateľa nadchne od začiatku do konca. Podľa recenzie sa jedná o zaujímavú knihu, ktorú si zaslúži prečítať.

Svet zvierat ako ho nepoznáte! Pútavá kniha Zvieratá a ich úžasný svet Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Preskúmajte ju s touto knihou a objavte nové fascinujúce zaujímavosti o známych aj neznámych živočíchoch. Prečo je leňoch taký pomalý? Koľko vody vypije ťava? Čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu.

Mohlo by sa vám páčiť