Kam sa stratili zvieratká

Pavla Hanackova
Albatros • 2018

Spoznaj tajomstvá maskovania zvieratiekKaždý nosí taký kabátik, aký mu narástol. Všimol si si, že zvieratká sú vo svojom prostredí často takmer neviditeľné? To preto, že ich príroda naučila maskovať s...naučila maskovať sa. V lese, pralese, za polárnym kruhom aj v rybníku nájdeš tvory, ktoré sú majstrami v schovávačke. Pozrime sa, či ich všetky nájdeš!
Viac

  • Počet strán: 14 strán
  • ISBN13:9788000050157

Duo Hanáčková - Dao je dnes už známa autorská dvojica. Dámy majú za sebou veľa nádherne ilustrovaných detských titulov. Ako hlavný námet si zvolili okolitú bohatú faunu. Prostredníctvom milých ilustrácií a vtipných textov sa snažia detskému obecenstvu priblížiť život rôznych zvierat. Pútavo vysvetlia, ako sa zvieratá prispôsobujú prostrediu, aké podivuhodné priateľstvá môžu medzi sebou[...]

Spoznaj tajomstvá maskovania zvieratiekKaždý nosí taký kabátik, aký mu narástol. Všimol si si, že zvieratká sú vo svojom prostredí často takmer neviditeľné? To preto, že ich príroda naučila maskovať sa. V lese, pralese, za polárnym kruhom aj v rybníku nájdeš tvory, ktoré sú majstrami v schovávačke. Pozrime sa, či ich všetky nájdeš!

Mohlo by sa vám páčiť