Vezmite a jedzte

Ulf Ekman
Kumran • 2018

Keď veriaci začnú objavovať poklady a bohatstvo obsiahnuté v Eucharistii, stane sa pre nich tou najúžasnejšou udalosťou, čo by azda ani nikdy nečakali. Pán túži po tom, aby sa sväté prijímanie ako vzá...ijímanie ako vzácny poklad, zdroj milosti a nevyhnutný pokrm ocitlo na tom najdôležitejšom mieste v živote veriaceho. Ulf Ekman nás vo svojej knihe prenáša do obdobia prvotnej Cirkvi a predstavuje nám, ako sa Eucharistia vnímala a slávila v úplných začiatkoch. Odhaľuje pritom skutočný význam sviatosti, v ktorej sa hlboko a osobne zjednocujeme s Ježišom. Kniha je určená všetkým, ktorí túžia lepšie pochopiť podstatu Eucharistie a vedomejšie čerpať z plnosti požehnania, ktoré nám Ježiš vydobyl svojou obetou na kríži a v tejto sviatosti sa neustále aktualizuje.
Viac

  • Počet strán: 112 strán
  • ISBN13:9788089487981

Kniha o svätom príjmaní Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, ako bola vnímaná Eucharistia prvotnou Cirkvou? Uvedomujete si stále a naplno hlboký význam Eucharistie? Túžite sa vybrať na cestu spoznávania a pochopenia? Ak vo vás zaznelo trikrát ÁNO, zoberte do rúk práve knihu Vezmite a jedzte. Autor Ulf Ekman vám odhalí skutočnosti, o ktorých […] Príspevok Vezmite a jedzte zobrazený najskôr[...]

Keď veriaci začnú objavovať poklady a bohatstvo obsiahnuté v Eucharistii, stane sa pre nich tou najúžasnejšou udalosťou, čo by azda ani nikdy nečakali. Pán túži po tom, aby sa sväté prijímanie ako vzácny poklad, zdroj milosti a nevyhnutný pokrm ocitlo na tom najdôležitejšom mieste v živote veriaceho. Ulf Ekman nás vo svojej knihe prenáša do obdobia prvotnej Cirkvi a predstavuje nám, ako sa Eucharistia vnímala a slávila v úplných začiatkoch. Odhaľuje pritom skutočný význam sviatosti, v ktorej sa hlboko a osobne zjednocujeme s Ježišom. Kniha je určená všetkým, ktorí túžia lepšie pochopiť podstatu Eucharistie a vedomejšie čerpať z plnosti požehnania, ktoré nám Ježiš vydobyl svojou obetou na kríži a v tejto sviatosti sa neustále aktualizuje.

Mohlo by sa vám páčiť