Biela veža

Juraj Červenák
Artis Omnis • 2019

Záver epickej historickej fantasy série o výprave kyjevského kniežaťa Svjatoslava proti Chazarskej ríši a kaukazským kmeňom.Titul je dostupný aj ako komplet všetkých častí za skvelú cenu!Ríša Chazarov...nu!Ríša Chazarov padla, veľký kagan je mŕtvy. Vlk v duši kniežaťa Svjatoslava je však nenásytný. Kyjevské vojsko opúšťa vydrancované mestá na kaspických pobrežiach a smeruje na Kaukaz, kde sa na strmých úbočiach týčia pevnosti Alanov, Avarov či Kassogov. Alanská princezná Semira sa s pomocou následníka chazarského trónu Dávida snaží včas dostať domov, aby zachránila svojich súkmeňovcov pred zotročením a záhubou. Medzitým sa v donských stepiach na popud beja Heroda zbiera obrovské vojsko Pečenegov.Ktorá dobyvačná horda sa skôr zmocní pokladov Kaukazu, odľahlých chazarských miest pri Azovskom mori a najmä pohraničnej pevnosti zvanej Sarkel – Biela veža? Aký osud postretne Iľju Muromca a ostatných členov bohatierskej družiny, rozvrátenej temnými čarami démonického Koščeja?Náš tip: Kniha ukrýva v sebe aj prekvapenie k celej sérii - pozrite sa na vnútornú stranu prebalu ;)
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788082010278
  • Séria: Bohatier

Ríša Chazarov sa otriasla v základoch a padla na kolená. Svjatoslava však toto víťazstvo nezastaví. Jeho pohľad už smeruje na Kaukaz, kde The post Bohatier : Biela veža – Juraj Červenák appeared first on Fantasy knihy.

Skončila sa ďalšia sága. Epické ťaženie kniežaťa Svjatoslava s vlkom v duši a zrod a sláva Iľju Muromca nás sprevádzali v štyroch knihách vychádzajúcej z pôvodnej trilógie. Tento krok vydavateľstva Artis Omnis vítam, pretože nielenže sa knihy vedľa sebe pekne vynímajú v domácej knižnici, ale záverečný diel je výrazne rozsiahlejší oproti prvým dvom. Keď sa spojí funkčnosť s lepším čítateľským[...]

Po Oceľovom žezle priletela Dračia cárovná nasledovaná Horiacou ríšou. Bohatiersky príbeh z vekov minulých a krajov vzdialených vrcholí Bielou vežou.

Záver epickej historickej fantasy série o výprave kyjevského kniežaťa Svjatoslava proti Chazarskej ríši a kaukazským kmeňom.Titul je dostupný aj ako komplet všetkých častí za skvelú cenu!Ríša Chazarov padla, veľký kagan je mŕtvy. Vlk v duši kniežaťa Svjatoslava je však nenásytný. Kyjevské vojsko opúšťa vydrancované mestá na kaspických pobrežiach a smeruje na Kaukaz, kde sa na strmých úbočiach týčia pevnosti Alanov, Avarov či Kassogov. Alanská princezná Semira sa s pomocou následníka chazarského trónu Dávida snaží včas dostať domov, aby zachránila svojich súkmeňovcov pred zotročením a záhubou. Medzitým sa v donských stepiach na popud beja Heroda zbiera obrovské vojsko Pečenegov.Ktorá dobyvačná horda sa skôr zmocní pokladov Kaukazu, odľahlých chazarských miest pri Azovskom mori a najmä pohraničnej pevnosti zvanej Sarkel – Biela veža? Aký osud postretne Iľju Muromca a ostatných členov bohatierskej družiny, rozvrátenej temnými čarami démonického Koščeja?Náš tip: Kniha ukrýva v sebe aj prekvapenie k celej sérii - pozrite sa na vnútornú stranu prebalu ;)

Mohlo by sa vám páčiť