Encyklopédia zvierat pre malých čitateľov

Tomáš Tůma
Albatros • 2019

Na Zemi žije obrovské množstvo živočíchov od malého hmyzu až po veľké cicavce. Zvierací svet je prapodivný a nadmieru zaujímavý. Táto encyklopédia ti pomôže oboznámiť sa s podobou aspoň niekoľkých sto...aspoň niekoľkých stoviek tých najznámejších a najzaujímavejších tvorov z celého sveta. Navyše ti každé zviera pomôže zaradiť do príslušnej skupiny. Nájdeš tu atraktívny výber cicavcov, hlodavcov, kopytníkov, primátov, šeliem, veľrýb, vtákov, rýb, parýb, obojživelníkov, plazov, hmyzu a ďalších skupín zvierat žijúcich vo všetkých kútoch Zeme. Nádherné farebné ilustrácie a jednoduchý text robia z tejto knihy nevyhnutného a užitočného pomocníka každého malého čitateľa.
Viac

  • Počet strán: 48 strán
  • ISBN13:9788000054926

Asi mi dáte za pravdu, že všetky deti majú radi zvieratká. Či už živé, na obrázku alebo v televízií. V kníhkupectvách nájdete množstvo kníh so zvieratami. Počnúc leporelami až po obrovské encyklopédie. Ak hľadáte niečo medzi tým, tak vám rada predstavím novinku od Tomáša Tůmu, ktorý napísal aj ilustroval knihu Encyklopédia zvierat pre malých čitateľov. Tejto knihe … Čítať ďalej Encyklopédia[...]

Na Zemi žije obrovské množstvo živočíchov od malého hmyzu až po veľké cicavce. Zvierací svet je prapodivný a nadmieru zaujímavý. Táto encyklopédia ti pomôže oboznámiť sa s podobou aspoň niekoľkých stoviek tých najznámejších a najzaujímavejších tvorov z celého sveta. Navyše ti každé zviera pomôže zaradiť do príslušnej skupiny. Nájdeš tu atraktívny výber cicavcov, hlodavcov, kopytníkov, primátov, šeliem, veľrýb, vtákov, rýb, parýb, obojživelníkov, plazov, hmyzu a ďalších skupín zvierat žijúcich vo všetkých kútoch Zeme. Nádherné farebné ilustrácie a jednoduchý text robia z tejto knihy nevyhnutného a užitočného pomocníka každého malého čitateľa.

Mohlo by sa vám páčiť