Táto krajina nie je pre slabých

(Lenona Štiblaríková)
Hydra • 2019

Nestáva sa často, aby mal Vincent Varga starosti, s ktorými by si nedokázal poradiť. Veď má vždy k dispozícii špeciálne komando bojových duchov a vlastnú moc nekromancie. Preto je zvyknutý na rýchle a...ý na rýchle a úspešné konce akýchkoľvek problémov. Pokojne si žije na vidieku, občas zametie s nepokojným duchom, sem-tam si zapoľuje v lesoch na ľudožravé víly. Lenže zrazu ktosi veľmi neodbytný nástojí, priam prikazuje, aby sa okamžite zbalil a dostavil do Bratislavy! Posiela za ním, na východné Slovensko, jednu podivnú bytosť za druhou, mieša sa mu do života a stále dookola opakuje: Poď, poď... ! Naštvaný Vincent odoláva. Ale dokedy? Čaká ho kopec zábavného zabíjania, pri ktorom budú lietať guľky, hlavy i duchaplné bonmoty. Poviedka z tohto cyklu získala Cenu OZ Fantázia pre najlepšiu fantasy poviedku roku 2017.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089968312

Názov: Táto krajina nie je pre slabýchAutorka: Lenona ŠtibaríkováPočet strán: 180Rok vydania: 2019Vydavateľstvo: Hydra Na Bibliotéke sa mi do rúk dostala útla, dovolím si povedať vrecková kniha Táto krajina nie je pre slabých. Po hrubých tituloch bolo príjemnou zmenou vziať do ruky knihu, ktorá sa zestí do každej tašky alebo kabelky.  Autorka Leonna Štibaríková je … Pokračovať v čítaní "Táto[...]

Keď sa mi do rúk dostala útla, dovolím si povedať vrecková kniha Táto krajina nie je pre slabých, The post Táto krajina nie je pre slabých – Lenona Štibaríková appeared first on Fantasy knihy.

Nestáva sa často, aby mal Vincent Varga starosti, s ktorými by si nedokázal poradiť. Veď má vždy k dispozícii špeciálne komando bojových duchov a vlastnú moc nekromancie. Preto je zvyknutý na rýchle a úspešné konce akýchkoľvek problémov. Pokojne si žije na vidieku, občas zametie s nepokojným duchom, sem-tam si zapoľuje v lesoch na ľudožravé víly. Lenže zrazu ktosi veľmi neodbytný nástojí, priam prikazuje, aby sa okamžite zbalil a dostavil do Bratislavy! Posiela za ním, na východné Slovensko, jednu podivnú bytosť za druhou, mieša sa mu do života a stále dookola opakuje: Poď, poď... ! Naštvaný Vincent odoláva. Ale dokedy? Čaká ho kopec zábavného zabíjania, pri ktorom budú lietať guľky, hlavy i duchaplné bonmoty. Poviedka z tohto cyklu získala Cenu OZ Fantázia pre najlepšiu fantasy poviedku roku 2017.

Mohlo by sa vám páčiť