Experiment so Sofiou

Zuzana Štelbaská
Albatros • 2019

Ako sa vďaka netradičnému priateľstvu vyrovná utiahnuté dievčatko s mnohými dilemami a ťažkosťamiSofia už nie je dieťa, ale nepatrí ani do sveta dospelých. O všetkom veľa premýšľa, no máločo aj povie.... no máločo aj povie. Väčšinu vecí si necháva pre seba. Iba s jediným tvorom dokáže prekecať celé hodiny… Raz do nej narazí mucha. Sofia sa nad ňou, malou a bezbrannou, celkom nečakane zľutuje. Podujme sa na experiment – chovať muchu ako domáce zvieratko. Mlčanlivé dievča z druhého stupňa základnej školy vďaka tomu zažije niečo, čo ho už navždy zmení. .Jubilejná desiata kniha Zuzky Štelbaskej nadľahčeným a vtipným spôsobom vyobrazuje dospievanie utiahnutého dievčatka, ktoré nájde nevšednú priateľku vo všednom tvorovi – muche. Čo iní odháňajú, Sofia a Zuzka milujú!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056612088

Jubilejná, desiata kniha spisovateľky Zuzany Štelbaskej sľubuje vtipný príbeh o dospievaní. A všetkého, čo k puberte patrí, si v príbehu šikovného ale utiahnutého dievčaťa skutočne užijete. Sofia toho má veľa. Každé dva týždne sa sťahuje so sestrou od jedného rodiča k druhému, rieši zložité vzťahy […]

Ako sa vďaka netradičnému priateľstvu vyrovná utiahnuté dievčatko s mnohými dilemami a ťažkosťamiSofia už nie je dieťa, ale nepatrí ani do sveta dospelých. O všetkom veľa premýšľa, no máločo aj povie. Väčšinu vecí si necháva pre seba. Iba s jediným tvorom dokáže prekecať celé hodiny… Raz do nej narazí mucha. Sofia sa nad ňou, malou a bezbrannou, celkom nečakane zľutuje. Podujme sa na experiment – chovať muchu ako domáce zvieratko. Mlčanlivé dievča z druhého stupňa základnej školy vďaka tomu zažije niečo, čo ho už navždy zmení. .Jubilejná desiata kniha Zuzky Štelbaskej nadľahčeným a vtipným spôsobom vyobrazuje dospievanie utiahnutého dievčatka, ktoré nájde nevšednú priateľku vo všednom tvorovi – muche. Čo iní odháňajú, Sofia a Zuzka milujú!

Mohlo by sa vám páčiť