Daj sa zviezť

Sarah Dessen
CooBoo • 2022

Romantická jednohubka, ktorá sa vám vryje pod kožu! Dajte sa zviezť romantickým dobrodružstvom dvoch tínedžerov, ktorí objavujú zákutia svojich sŕdc a spoločne sa učia, ako zahodiť minulosť za hlavu. ...ulosť za hlavu. Auden strávila celú strednú školu s nosom zaboreným v knihách a ledva vytiahla päty z domu. Rozhodne sa preto stráviť leto po maturite v prímorskom mestečku a ochutnať bezstarostné dospievanie. Letná brigáda v butiku ju vtiahne do sveta dievčenských tajomstiev, úprimných priateľstiev a prvých lások. Toto všetko si doteraz musela odopierať, keďže od nej mama vyžadovala dokonalosť. Do jej života vbicykluje tajomný Eli, s ktorým Auden objavuje vzrušujúci nový svet. Kým sa Auden vďaka Eliovi učí, ako si užívať život, Eli sa pokúša zmieriť s vinou, ktorá ho ťaží. Ani jeden z nich však netuší, čo všetko sa pre nich v horúcich letných nociach ukrýva. Knižná predloha netflixového filmu Along for the Ride od svetoznámej autorky romantických bestsellerov.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056627617

Žáner: YAVydavateľstvo: CooBooPočet strán: 384 strán Väzba: paperback Originálny názov: Along for the RideAnotácia: Dajte sa zviezť romantickým dobrodružstvom dvoch tínedžerov, ktorí objavujú zákutia svojich sŕdc a spoločne sa učia, ako zahodiť minulosť za hlavu. Auden strávila celú strednú školu s nosom zaboreným v knihách a ledva vytiahla päty z domu. Rozhodne sa preto stráviť leto po[...]

Romantická jednohubka, ktorá sa vám vryje pod kožu! Dajte sa zviezť romantickým dobrodružstvom dvoch tínedžerov, ktorí objavujú zákutia svojich sŕdc a spoločne sa učia, ako zahodiť minulosť za hlavu. Auden strávila celú strednú školu s nosom zaboreným v knihách a ledva vytiahla päty z domu. Rozhodne sa preto stráviť leto po maturite v prímorskom mestečku a ochutnať bezstarostné dospievanie. Letná brigáda v butiku ju vtiahne do sveta dievčenských tajomstiev, úprimných priateľstiev a prvých lások. Toto všetko si doteraz musela odopierať, keďže od nej mama vyžadovala dokonalosť. Do jej života vbicykluje tajomný Eli, s ktorým Auden objavuje vzrušujúci nový svet. Kým sa Auden vďaka Eliovi učí, ako si užívať život, Eli sa pokúša zmieriť s vinou, ktorá ho ťaží. Ani jeden z nich však netuší, čo všetko sa pre nich v horúcich letných nociach ukrýva. Knižná predloha netflixového filmu Along for the Ride od svetoznámej autorky romantických bestsellerov.

Mohlo by sa vám páčiť