Slovník súčasných slov

Ucelený súbor základných stavebných jednotiek jazyka, výrazov a iných lingvistických jednotiek usporiadanýchv abecednom poriadku… Zabudni! Od tejto zbierky nečakaj žiadne štandardnélexikograf...rdnélexikografické dielo. Žiadne nudné výrazy či výklady slov, ktoré ti nič nehovoria a nevieš si ich zapamätať. V tomto praktickom balení nájdeš v deviatich kategóriách stovky super hlášok, ktoré ťa celkom určite pobavia. Špecifické definície slovíčok a slovných spojení (nielen) dnešnej doby, podané s poriadnou dávkou humoru, recesie aj irónie si získali už desiatky tisíc fanúšikov na sociálnych sieťach. Staň sa aj ty členom komunity, ktorá berie život s nadhľadom.
Viac

  • Počet strán: 200 strán
  • ISBN13:9788097238698

Nebudeme si klamať. Za normálnych okolností nikto nečíta slovníky. Občas do nich nahliadneme, ale žeby sme ich pravidelne čítali? To rozhodne nie. Inspira Publishing prináša slovníky, ktoré si zaručene prečítate. Slovník súčasných slov vás bude baviť. Instagramový fenomén @slovnik_sucasnych_slov sleduje viac ako stotisíc ľudí. Vôbec sa nečudujem. Ja som začala tento účet sledovať už pred …[...]

Ucelený súbor základných stavebných jednotiek jazyka, výrazov a iných lingvistických jednotiek usporiadanýchv abecednom poriadku… Zabudni! Od tejto zbierky nečakaj žiadne štandardnélexikografické dielo. Žiadne nudné výrazy či výklady slov, ktoré ti nič nehovoria a nevieš si ich zapamätať. V tomto praktickom balení nájdeš v deviatich kategóriách stovky super hlášok, ktoré ťa celkom určite pobavia. Špecifické definície slovíčok a slovných spojení (nielen) dnešnej doby, podané s poriadnou dávkou humoru, recesie aj irónie si získali už desiatky tisíc fanúšikov na sociálnych sieťach. Staň sa aj ty členom komunity, ktorá berie život s nadhľadom.

Mohlo by sa vám páčiť