Volám sa Anna

Lizzy Barber
Lindeni • 2020

Čo ak bol celý váš život klamstvo?Annu učili, že cnostný život je cesta k Bohu. Na svoje osemnáste narodeniny sa však vzbúri proti maminým pravidlám a navštívi najväčší floridský zábavný park. Nikdy n...zábavný park. Nikdy nemala dovolené tam ísť, tak prečo, keď tam príde, sa jej všetko zdá známe? Súvisí to so záhadným listom, ktorý dostane v ten istý deň? Rosie vyrastala v tieni nezvestnej sestry, ktorú si ledva pamätá, jej rodina je zničená bezvýsledným pátraním po stratenom dieťati. Rosie sa rozhodne odhaliť pravdu.
Viac

Po čase som opäť dostala čitateľskú chuť na triler. Vybrala som si knihu Volám sa Anna od autorky Lizzy Barber. Nebudem klamať, zlákala ma obálka, ktorá je skvelá. Anotácia však za ňou nezaostáva. Knihu som prečítala za tri dni. Aká je? Anna žije so svojou matkou na Floride. Správa sa cnostne, pravidelne chodí do kostola, … Čítať ďalej Volám sa Anna (Lizzy Barber)

Čo ak bol celý váš život klamstvo?Annu učili, že cnostný život je cesta k Bohu. Na svoje osemnáste narodeniny sa však vzbúri proti maminým pravidlám a navštívi najväčší floridský zábavný park. Nikdy nemala dovolené tam ísť, tak prečo, keď tam príde, sa jej všetko zdá známe? Súvisí to so záhadným listom, ktorý dostane v ten istý deň? Rosie vyrastala v tieni nezvestnej sestry, ktorú si ledva pamätá, jej rodina je zničená bezvýsledným pátraním po stratenom dieťati. Rosie sa rozhodne odhaliť pravdu.

Mohlo by sa vám páčiť