Najkrajšie bájky o zvieratkách pre deti

Erika Nerger
Ikar • 2020

„Krysa moja milá!“ priadla mačka. „Povedala som ti už vôbec, ako ťa obdivujem? Osloboď ma, prosím!“ „Ja ťa mám zachrániť?“ smiala sa krysa. „A čo za to dostanem?“ Výber Najkrajších bájok o zvierat...r Najkrajších bájok o zvieratkách pre deti v sebe spája vtipné a poučné príbehy priateľské k deťom, ktoré sú navyše bohaté na detailné ilustrácie Anne Suessovej. Bájky už viac ako 2 000 rokov prinášajú deťom aj dospelým ponaučenia prostredníctvom zábavných príbehov o zvieratkách. Vtipnou formou personifikácie odkazujú čitateľov na správnu cestu k slušnému správaniu a príjemnému vystupovaniu. Rozprávkové bohatstvo pre celú rodinu na mnoho rokov! Pre deti od 4 rokov.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055170831

Bájky sú tu s nami už od nepamäti, tak prečo si ich opäť nepripomenúť a nevydávať ich stále v krajších a krajších vydaniach? Kniha bájok od Anne Suess je rozkošným spracovaním tých najkrajších bájok, aké ste kedy čítali. Na takmer 130 stranách vás čaká ilustrované dobrodružstvo s poučno-mravnými myšlienkami, ktoré v sebe nesú mnoho dôležitých... Čítať viac

„Krysa moja milá!“ priadla mačka. „Povedala som ti už vôbec, ako ťa obdivujem? Osloboď ma, prosím!“ „Ja ťa mám zachrániť?“ smiala sa krysa. „A čo za to dostanem?“ Výber Najkrajších bájok o zvieratkách pre deti v sebe spája vtipné a poučné príbehy priateľské k deťom, ktoré sú navyše bohaté na detailné ilustrácie Anne Suessovej. Bájky už viac ako 2 000 rokov prinášajú deťom aj dospelým ponaučenia prostredníctvom zábavných príbehov o zvieratkách. Vtipnou formou personifikácie odkazujú čitateľov na správnu cestu k slušnému správaniu a príjemnému vystupovaniu. Rozprávkové bohatstvo pre celú rodinu na mnoho rokov! Pre deti od 4 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť