Líška Šiška ide do škôlky

Iva Gecková
Bambook - Grada • 2020

Poznáte malú Adelku, ktorá rada chodí do škôlky a pomáha pani učiteľke upratovať hračky? Adelka má svoju obľúbenú plyšovú hračku líšku Šišku a tú si občas berie do škôlky so sebou. Jedného dňa ju vš... sebou. Jedného dňa ju však v škôlke zabudne. Čo bude s líštičkou Šištičkou? Ako sa v škôlke zabaví? Bude mať čo jesť? A nebude jej tam smutno? Čo vlastne robia hračky v škôlke, keď sú chlapci a dievčatká doma? Všetko sa dozviete, keď si prečítate milú rozprávku o tom, čo sa deje v škôlke, keď tam deti nie sú.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788080901097

Knihu Líška Šiška ide do škôlky  od Ivky Geckovej som si vybrala z niekoľkých dôvodov. Milujem líšky. To vďaka láske k Malému princovi. Okrem toho mám doma malú Adelku, ktorá je postavou aj v tejto knihe. Nuž a napokon detských kníh nie je nikdy dosť. Obzvlášť keď máte doma malého knihomoľa ako ja. Malá Adelka chodí do škôlky veľmi … Čítať ďalej Líška Šiška ide do škôlky (Iva Gecková)

Poznáte malú Adelku, ktorá rada chodí do škôlky a pomáha pani učiteľke upratovať hračky? Adelka má svoju obľúbenú plyšovú hračku líšku Šišku a tú si občas berie do škôlky so sebou. Jedného dňa ju však v škôlke zabudne. Čo bude s líštičkou Šištičkou? Ako sa v škôlke zabaví? Bude mať čo jesť? A nebude jej tam smutno? Čo vlastne robia hračky v škôlke, keď sú chlapci a dievčatká doma? Všetko sa dozviete, keď si prečítate milú rozprávku o tom, čo sa deje v škôlke, keď tam deti nie sú.

Mohlo by sa vám páčiť