Deň v starovekom Egypte

Jacopo Olivieri
Bambook - Grada • 2020

Deti, váš skvelý kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na ďalšiu napínavú cestu do minulosti! Tentoraz sa spolu vyberieme do starovekého Egypta, kde na nás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Vy...é dobrodružstvá. Vyberieme sa spolu na plavbu po Níle až k pyramídam, dozvieme sa, ako prebiehala mumifikácia, a nahliadneme do tajuplnej Knihy mŕtvych.
Viac

Nie je to tak dávno, čo som vám predstavila dve knihy o Viliamovi Všadebolovi. Najskôr nás previedol starovekým Gréckom a Rímom. Tentokrát sa vďaka nemu môžeme ocitnúť v Aztéckej ríši či dokonca v starovekom Egypte. O text sa postaral Jacopo Olivieri a ilustrácie mala na starosť Clarissa Corradinová. Na čo sa môžete tešiť v týchto dvoch častiach si môžete prečítať v recenzii. … Čítať ďalej[...]

Deti, váš skvelý kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na ďalšiu napínavú cestu do minulosti! Tentoraz sa spolu vyberieme do starovekého Egypta, kde na nás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Vyberieme sa spolu na plavbu po Níle až k pyramídam, dozvieme sa, ako prebiehala mumifikácia, a nahliadneme do tajuplnej Knihy mŕtvych.

Mohlo by sa vám páčiť