Hurá, ide sa na výlet!

Zuzana Csontosová
Albatros • 2020

Mačka Líza s vyberanými spôsobmi po svojej paničke sa ocitne na farme plnej neohrabaných zvierat. Madam Pondurová si totiž vzala za muža farmára. Odcestovali na svadobnú cestu a zvery nechali doma. Ne...li doma. Nehoráznosť! Hotový škandál! Urazené zvieratá z trucu vyrážajú na vlastnú dovolenku. Dovolenku k moru. No aby zapadli do civilizácie, musia sa najskôr priučiť ľudským móresom. A tak sa nóbl mačka snaží z farmárskych zvierat vykresať zvery na úrovni. Najsmiešnejšia kniha skvelej slovenskej autorky Zuzky Csontosovej, z ktorej vám bude dopopuku!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056618721

Od autorky detských kníh Zuzany Csontosovej som dávnejšie recenzovala knihu Majstrík a Krasomilka, ktorá bola veľmi milá. Nedávno vo vydavateľstve Albatros vyšla kniha s názvom Hurá, ide sa výlet a zlákalo ma nielen overené meno autorky, ale aj úžasná obálka. Benjamínovým snom bolo založiť si farmu, na ktorej sa budú mať zvieratká ako v raji. Aj sa mu to … Čítať ďalej Hurá, ide sa na výlet[...]

Mačka Líza s vyberanými spôsobmi po svojej paničke sa ocitne na farme plnej neohrabaných zvierat. Madam Pondurová si totiž vzala za muža farmára. Odcestovali na svadobnú cestu a zvery nechali doma. Nehoráznosť! Hotový škandál! Urazené zvieratá z trucu vyrážajú na vlastnú dovolenku. Dovolenku k moru. No aby zapadli do civilizácie, musia sa najskôr priučiť ľudským móresom. A tak sa nóbl mačka snaží z farmárskych zvierat vykresať zvery na úrovni. Najsmiešnejšia kniha skvelej slovenskej autorky Zuzky Csontosovej, z ktorej vám bude dopopuku!

Mohlo by sa vám páčiť