Zimná voda

Susanne Jansson
Lindeni • 2021

Martin, jeho manželka Alexandra a ich dve deti – trojročný Adam a šesťmesačná Nellie žijú na ostrove Orust na západnom pobreží Švédska. Raz keď je Martin s Adamom sám doma, rozhodnú sa, že si urobia p... sa, že si urobia piknik pri mori. Sú už na odchode, no zazvoní telefón a Martin sa vráti do domu. Adam ostane chvíľu sám. Keď sa Martin vráti, po Adamovi akoby sa zľahla zem. Nikde ho nevie nájsť, rozbehne sa k moru, no ani tam nie je, na vode sa vznáša iba jeho vedierko... Naozaj sa chlapček utopil, alebo ho niekto uniesol?
Viac

  • Počet strán: 288 strán
  • ISBN13:9788056620
  • Originálny názov: Vintervatten

VYDAVATEĽSTVO: Lindeni (Albatros Media) ORIGINÁLNY NÁZOV: Vintervatten PREKLAD: Katarína Uhríková ROK VYDANIA: 2021 ŽÁNER: Detektívka / Triler POČET STRÁN: 288 VÄZBA: pevná s prebalom   „Možno to však boli povery. Možno to bol len vietor.“ (str. 10)   O knihe... The post RECENZIA: Susanne Jansson – Zimná voda appeared first on Prečítané.sk.

Martin, jeho manželka Alexandra a ich dve deti – trojročný Adam a šesťmesačná Nellie žijú na ostrove Orust na západnom pobreží Švédska. Raz keď je Martin s Adamom sám doma, rozhodnú sa, že si urobia piknik pri mori. Sú už na odchode, no zazvoní telefón a Martin sa vráti do domu. Adam ostane chvíľu sám. Keď sa Martin vráti, po Adamovi akoby sa zľahla zem. Nikde ho nevie nájsť, rozbehne sa k moru, no ani tam nie je, na vode sa vznáša iba jeho vedierko... Naozaj sa chlapček utopil, alebo ho niekto uniesol?