Žena na hrane

Samantha M. Bailey
Ikar • 2021

Morgan Kincaidová je na ceste domov z práce, keď jej cudzia žena na nástupišti vloží do náručia dieťa a bez varovania skočí pod vlak. Morgan nikdy predtým tú ženu nevidela a nechápe, prečo by sa matka...prečo by sa matka vzdala svojho dieťaťa a zabila sa. Mätie ju aj čosi iné, odkiaľ tá žena poznala jej meno. Na výsluchu sa Morgan dozvie, že šlo o Nicole Markhamovú a že žiadny svedok nie je ochotný potvrdiť jej verziu udalosti, čo z nej robí hlavnú podozrivú. Morgan v snahe dosvedčiť svoju nevinu rýchlo pátra po informáciách o posledných dňoch Nicolinho života. Trpela depresiou, alebo jej niečo hrozilo? Zrazu si uvedomí, že v nebezpečenstve môže byť aj ona. Žena na hrane je výnimočný a napínavý triler o tom, čoho je schopná žena, ak chráni svoje dieťa – hoci by to znamenalo obetovať vlastný život.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055176956

Stojí na stanici metra a čaká na vlak. Zrazu k nej pristúpi cudzia žena a so slovami „Vezmite si moje dieťa“ jej podáva bábätko v perinke. Dokonca ju osloví menom a povie: „Nedovoľte, aby jej niekto ublížil. Ľúbte ju namiesto... The post Napínavý triler Žena na hrane od Samanthy Bailey: Čoho je žena schopná, ak chce ochrániť svoje dieťa? appeared first on Prečítané.sk.

Morgan Kincaidová je na ceste domov z práce, keď jej cudzia žena na nástupišti vloží do náručia dieťa a bez varovania skočí pod vlak. Morgan nikdy predtým tú ženu nevidela a nechápe, prečo by sa matka vzdala svojho dieťaťa a zabila sa. Mätie ju aj čosi iné, odkiaľ tá žena poznala jej meno. Na výsluchu sa Morgan dozvie, že šlo o Nicole Markhamovú a že žiadny svedok nie je ochotný potvrdiť jej verziu udalosti, čo z nej robí hlavnú podozrivú. Morgan v snahe dosvedčiť svoju nevinu rýchlo pátra po informáciách o posledných dňoch Nicolinho života. Trpela depresiou, alebo jej niečo hrozilo? Zrazu si uvedomí, že v nebezpečenstve môže byť aj ona. Žena na hrane je výnimočný a napínavý triler o tom, čoho je schopná žena, ak chráni svoje dieťa – hoci by to znamenalo obetovať vlastný život.

Mohlo by sa vám páčiť