Keď príde jar

Janette Oke
Kumran • 2021

Dal jej svoje srdce – dokáže sa oň Elizabeth starať s takou nehou, s akou sa Wynn stará o ňu? Keď príde jar je druhou knihou najpredávanejšej série kresťanských románov z prostredia kanadského zápa... kanadského západu od skvelej spisovateľky Janette Okeovej. Svadba bola jej splneným snom, ale potom… Po roku učenia v jednotriednej škole v kanadskej divočine plánuje Elizabeth svadbu s Wynnom Delaneym, členom Kráľovskej severozápadnej jazdnej polície. Svoj manželský život začínajú na jeho odľahlej základni ďaleko na severe. Elizabeth sa necíti pripravená na taký osamelý život bez mnohých výdobytkov, na ktoré bola dovtedy zvyknutá. Zostala jej len láska k Wynnovi a viera v Boha. Bude to však stačiť?
Viac

5 / 5 ( 1 vote ) Román Keď príde jar ma ohromne prekvapil svojou dobrodružnosťou! Po jeho prečítaní som pochopila, prečo bol prvý diel Keď srdce zavolá taký pokojný a vyvážený. Autorka si chystala „pôdu“, aby svojich čitateľov šokovala! Potom ako Wynn Delaney požiadal Elizabeth o ruku na konci prvej knihy série Príbehy z […] Príspevok Keď príde jar zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

Dal jej svoje srdce – dokáže sa oň Elizabeth starať s takou nehou, s akou sa Wynn stará o ňu? Keď príde jar je druhou knihou najpredávanejšej série kresťanských románov z prostredia kanadského západu od skvelej spisovateľky Janette Okeovej. Svadba bola jej splneným snom, ale potom… Po roku učenia v jednotriednej škole v kanadskej divočine plánuje Elizabeth svadbu s Wynnom Delaneym, členom Kráľovskej severozápadnej jazdnej polície. Svoj manželský život začínajú na jeho odľahlej základni ďaleko na severe. Elizabeth sa necíti pripravená na taký osamelý život bez mnohých výdobytkov, na ktoré bola dovtedy zvyknutá. Zostala jej len láska k Wynnovi a viera v Boha. Bude to však stačiť?

Mohlo by sa vám páčiť