Vango: Medzi nebom a zemou

Timothée de Fombelle
Monokel • 2022

Jedného dňa vyvrhne more na breh malého chlapca. Jedinou stopou, ktorá otvára dvere do jeho minulosti, je tajomné písmeno V vyšité na vreckovke. Keď chlapec vyrastie, rozhodne sa opustiť svoj idylický...oj idylický ostrov a vyplniť prázdne miesta svojho životného príbehu. Kým je? Čo sa stalo s jeho rodičmi? A prečo ho neustále ktosi prenasleduje? Vango je strhujúci príbeh o hľadaní samého seba a dobrodružná výprava naprieč kontinentmi z čias, keď moria križovali parníky a nebo vzducholode.
Viac

Hľadáte pre svoje staršie decká dobrodružný príbeh, ktorý ich chytí od prvej stránky a nepustí? Vango je práve pre vás! Kniha Vango je parádne, čistokrvné dobrodružstvo. Hlavný hrdina musí bojovať nielen so záhadnými zloduchmi, ktorí po ňom idú, ale aj s nespravodlivým obvinením polície. Našťastie…

Jedného dňa vyvrhne more na breh malého chlapca. Jedinou stopou, ktorá otvára dvere do jeho minulosti, je tajomné písmeno V vyšité na vreckovke. Keď chlapec vyrastie, rozhodne sa opustiť svoj idylický ostrov a vyplniť prázdne miesta svojho životného príbehu. Kým je? Čo sa stalo s jeho rodičmi? A prečo ho neustále ktosi prenasleduje? Vango je strhujúci príbeh o hľadaní samého seba a dobrodružná výprava naprieč kontinentmi z čias, keď moria križovali parníky a nebo vzducholode.

Mohlo by sa vám páčiť