Leto pri jazere

Denise Hunter
i527.net • 2022

Toto leto vás do hostinca Bluebell priláka stratený dopis, nová láska a staré tajomstvá. Mladá hostinská z mesta pri jazere v Severnej Karolíne sa zamiluje do samotárskeho autora románov. V prvom diel...V prvom dieli romance o Hostinci Bluebell sa pripomína minulosť a vynárajú sa staré tajomstvá. Molly Bennettová a jej súrodenci sa po tragickej smrti rodičov zomknú, aby naplnili ich sen o premene rodného historického domu v meste Bluebell v Severnej Karolíne na hostinec. Jej pobyt v meste má byť len dočasný – najviac tri roky. Plánom je hostinec neskôr predať, aby sa Molly mohla vrátiť k vlastným snom. Adam Bradford (alias autor bestsellerov Nathaniel Quinn) je samotársky spisovateľ, ktorý prežíva dosť vážnu spisovateľskú krízu. S blížiacim sa termínom odovzdania knihy sa zo zúfalej snahy nájsť inšpiráciu vydáva na cestu do dejiska svojho nového románu – mesta pri jazere. Tam stretáva svoju múzu, mladú hostinskú, ktorá je platonicky zamilovaná do jeho alter ega. Molly a Adam sa okamžite spriatelia. Keď Molly nájde v múre hostinca dávno stratený list, spolu s Adamom sa rozhodnú nájsť nešťastných milencov a sprostredkovať im zaslúžené rozuzlenie ich príbehu. Adam má však vlastné tajomstvá, ktoré ešte nie je pripravený odhaliť. Minulosť ich doženie, pravda vyjde najavo a Molly s Adamom sa budú musieť rozhodnúť, či je ich láska hodná dôvery.
Viac

Autor: Denise HunterOriginálny názov: Lake SeasonVydavateľstvo: i527.net 2022Séria: Bluebell Inn Romance Diel:  1/3Počet strán: 344Žáner:  románMoje hodnotenie knihy: 3,5*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Toto leto vás do hostinca Bluebell priláka stratený dopis, nová láska a staré tajomstvá.Mladá hostinská z mesta pri jazere v Severnej Karolíne sa zamiluje do samotárskeho autora[...]

Toto leto vás do hostinca Bluebell priláka stratený dopis, nová láska a staré tajomstvá. Mladá hostinská z mesta pri jazere v Severnej Karolíne sa zamiluje do samotárskeho autora románov. V prvom dieli romance o Hostinci Bluebell sa pripomína minulosť a vynárajú sa staré tajomstvá. Molly Bennettová a jej súrodenci sa po tragickej smrti rodičov zomknú, aby naplnili ich sen o premene rodného historického domu v meste Bluebell v Severnej Karolíne na hostinec. Jej pobyt v meste má byť len dočasný – najviac tri roky. Plánom je hostinec neskôr predať, aby sa Molly mohla vrátiť k vlastným snom. Adam Bradford (alias autor bestsellerov Nathaniel Quinn) je samotársky spisovateľ, ktorý prežíva dosť vážnu spisovateľskú krízu. S blížiacim sa termínom odovzdania knihy sa zo zúfalej snahy nájsť inšpiráciu vydáva na cestu do dejiska svojho nového románu – mesta pri jazere. Tam stretáva svoju múzu, mladú hostinskú, ktorá je platonicky zamilovaná do jeho alter ega. Molly a Adam sa okamžite spriatelia. Keď Molly nájde v múre hostinca dávno stratený list, spolu s Adamom sa rozhodnú nájsť nešťastných milencov a sprostredkovať im zaslúžené rozuzlenie ich príbehu. Adam má však vlastné tajomstvá, ktoré ešte nie je pripravený odhaliť. Minulosť ich doženie, pravda vyjde najavo a Molly s Adamom sa budú musieť rozhodnúť, či je ich láska hodná dôvery.

Mohlo by sa vám páčiť