Najhoršie deti na svete

David Walliams
Slovart • 2017

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v kolekcii za skvelú cenu.Ďalšia kniha od svetoznámeho britského komika a autora detských kníh Davida Walliamsa má na rozdiel od tých predošlých farebné ilustráci...bné ilustrácie a tvoria ju poviedky. Ako inak by mohla do detailov opísať tie najhoršie, ale naozaj naj, naj, najhoršie deti na svete. Ste pripravení? Máte dosť odvahy? Zvládnete stretnutie s desiatimi najhoršími deťmi na svete? Päť malých naničhodníkov a päť darebáčok. Divánová Iva – pozerá telku tak často, až prirastie k divánu. Slintoš Samo – slintá toľko, až sa na školskom výlete dostane do poriadnej kaše. Uvrešťaná Uršuľa je zas dievčisko, ktoré neustále fňuká a vymýšľa si. A, samozrejme, nesmieme zabudnúť aj na najobľúbenejšiu postavu, trafikanta Raja. Čítajte a inšpirujte sa!Komu sa kniha môže páčiť: Malým srandistom a lapajom, ktorí sa chcú nasmiať do popuku na tých najhorších deckách na celom svete.
Viac

Po knihe Najhorší rodičia na svete som neodolala a siahla som aj po ďalšom titule od Davida Walliamsa. Tentokrát sa všakContinue Reading

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v kolekcii za skvelú cenu.Ďalšia kniha od svetoznámeho britského komika a autora detských kníh Davida Walliamsa má na rozdiel od tých predošlých farebné ilustrácie a tvoria ju poviedky. Ako inak by mohla do detailov opísať tie najhoršie, ale naozaj naj, naj, najhoršie deti na svete. Ste pripravení? Máte dosť odvahy? Zvládnete stretnutie s desiatimi najhoršími deťmi na svete? Päť malých naničhodníkov a päť darebáčok. Divánová Iva – pozerá telku tak často, až prirastie k divánu. Slintoš Samo – slintá toľko, až sa na školskom výlete dostane do poriadnej kaše. Uvrešťaná Uršuľa je zas dievčisko, ktoré neustále fňuká a vymýšľa si. A, samozrejme, nesmieme zabudnúť aj na najobľúbenejšiu postavu, trafikanta Raja. Čítajte a inšpirujte sa!Komu sa kniha môže páčiť: Malým srandistom a lapajom, ktorí sa chcú nasmiať do popuku na tých najhorších deckách na celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť