Po čom vždy túžila

Lynn Aust
Kumran • 2022

Po čom vždy túžila je emóciami nabitý príbeh troch generácií žien: Kathleen, jej matky Eleanor a jej babičky Fiony. Každá žena odišla z domu, aby unikla minulosti svojej rodiny a začala nový život. ...a nový život. Pred tridsiatimi piatimi rokmi Kathleen ušla z domu v zúfalej snahe zbaviť sa bremena chudoby a hanby. Nečakaná pozvánka od sestry ju však náhodou privádza späť do ospalého rodného mestečka, kam berie aj svoju dcéru. Výlet, ktorý mal zachrániť ich vzťah, prekvapivo naberá iný spád a Kathleen je nútená prehodnotiť svoje detstvo. Oči jej otvoria príbehy Eleanor, jej matky, ktorá kedysi prekypovala životom, a Fiony, babičky, ktorú sotva poznala. Čím viac sa o záhadnej rodinnej histórii Kathleen dozvedá, tým viac nových otázok sa vyplavuje na povrch a ona je rozpoltená medzi potrebou odpustiť a zabudnúť.
Viac

Ak hľadáte knihu, od ktorého sa nebude chcieť odtrhnúť, vrelo vám odporúčam román Po čom vždy túžila. Autorka Lynn Austinová na takmer 500 stranách vykreslila nevšedný príbeh nie jeden, ale rovno troch žien. Životné rozhodnutia a častokrát neľahká životná situácia ovplyvnili nielen ich, ale vždy aj ďalšiu generáciu. Keby o tom vedeli dopredu, mnohé by […] Príspevok Po čom vždy túžila[...]

Po čom vždy túžila je emóciami nabitý príbeh troch generácií žien: Kathleen, jej matky Eleanor a jej babičky Fiony. Každá žena odišla z domu, aby unikla minulosti svojej rodiny a začala nový život. Pred tridsiatimi piatimi rokmi Kathleen ušla z domu v zúfalej snahe zbaviť sa bremena chudoby a hanby. Nečakaná pozvánka od sestry ju však náhodou privádza späť do ospalého rodného mestečka, kam berie aj svoju dcéru. Výlet, ktorý mal zachrániť ich vzťah, prekvapivo naberá iný spád a Kathleen je nútená prehodnotiť svoje detstvo. Oči jej otvoria príbehy Eleanor, jej matky, ktorá kedysi prekypovala životom, a Fiony, babičky, ktorú sotva poznala. Čím viac sa o záhadnej rodinnej histórii Kathleen dozvedá, tým viac nových otázok sa vyplavuje na povrch a ona je rozpoltená medzi potrebou odpustiť a zabudnúť.

Mohlo by sa vám páčiť