Krásy a zvieratá

Soman Chainani
CooBoo • 2023

Rozprávková klasika v podaní bestsellerového autora Školy dobra a zla.Myslíte si, že tieto rozprávky poznáte? Mýlite sa. Ani len netušíte, čo v sebe skrývajú. Soman Chainani rozuzlil staré príbehy a v...aré príbehy a vytvoril z nich novodobé rozprávky, ktoré vás poznajú. Rozumejú vám. Sú zrkadlom do vašej duše. Trúfate si ich prečítať? Dvanásť nebezpečných príbehov plných mágie, tajomstiev a hrdiniek, ktoré sa neboja vzoprieť svetu. Musí princezná čakať na svojho princa? Má kráska právo bojovať ako zviera? Dá sa opäť nájsť stratená cesta k šťastiu? Rozprávky, ktoré sa vás hlboko dotknú a pripomenú vám, že to nie sú a nikdy neboli iba príbehy pre deti.
Viac

  • Počet strán: 304 strán
  • ISBN13:9788056632826
  • Originálny názov: Beasts and Beauty

Autor: Soman ChainaniIlustrátor: Julia IredaleOriginálny názov: Beasts and BeautyVydavateľstvo: CooBoo 2023Séria: -Diel: -Počet strán: 304Žáner: retelleings, fairy talesMoje hodnotenie knihy: 4*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Nebezpečné rozprávky.Rozprávková klasika v podaní bestsellerového autora Školy dobra a zla.Soman Chainani rozuzlil staré príbehy a vytvoril z nich novodobé[...]

Rozprávková klasika v podaní bestsellerového autora Školy dobra a zla.Myslíte si, že tieto rozprávky poznáte? Mýlite sa. Ani len netušíte, čo v sebe skrývajú. Soman Chainani rozuzlil staré príbehy a vytvoril z nich novodobé rozprávky, ktoré vás poznajú. Rozumejú vám. Sú zrkadlom do vašej duše. Trúfate si ich prečítať? Dvanásť nebezpečných príbehov plných mágie, tajomstiev a hrdiniek, ktoré sa neboja vzoprieť svetu. Musí princezná čakať na svojho princa? Má kráska právo bojovať ako zviera? Dá sa opäť nájsť stratená cesta k šťastiu? Rozprávky, ktoré sa vás hlboko dotknú a pripomenú vám, že to nie sú a nikdy neboli iba príbehy pre deti.

Mohlo by sa vám páčiť