Veľké myšlienky: Mytológia

Autorský kolektív
Lindeni • 2023

Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov. Ako sa zrodil mocný Zeus? Čo spolu zažili Thor a Loki v Jötunheime? Kto je podvodnícky boh Maui? A čo hovorí starovek...o hovorí staroveká egyptská mytológia o podsvetí? Kniha Veľké myšlienky: Mytológia dáva odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky. Skúma a rozoberá viac ako osemdesiat mýtov z celého sveta. Je plná úžasných obrázkov, fotografií a pútavých príbehov, ktoré ponúkajú nový pohľad na mýty a na to, čo znamenajú pre kultúry, ktoré ich vytvorili. Či už ste v tejto téme úplní nováčikovia, zanietení študenti alebo máte jednoducho radi skvelé rozprávanie, táto kniha vás určite má čím zaujať.
Viac

  • Počet strán: 352 strán
  • ISBN13:9788056633021

Autor: kolektív autorovOriginálny názov: The Economics Book: Big Ideas Simply Explained / The Mythology Book: Big Ideas Simply ExplainedVydavateľstvo: Lindeni, 2023Séria: Veľké myšlienkyDiel: -Počet strán: 352 / 352Žáner: literatúra faktuMoje hodnotenie kníh: 5*/5*Moje hodnotenie obálok: 5*/5*"Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov."EkonómiaAko[...]

Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov. Ako sa zrodil mocný Zeus? Čo spolu zažili Thor a Loki v Jötunheime? Kto je podvodnícky boh Maui? A čo hovorí staroveká egyptská mytológia o podsvetí? Kniha Veľké myšlienky: Mytológia dáva odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky. Skúma a rozoberá viac ako osemdesiat mýtov z celého sveta. Je plná úžasných obrázkov, fotografií a pútavých príbehov, ktoré ponúkajú nový pohľad na mýty a na to, čo znamenajú pre kultúry, ktoré ich vytvorili. Či už ste v tejto téme úplní nováčikovia, zanietení študenti alebo máte jednoducho radi skvelé rozprávanie, táto kniha vás určite má čím zaujať.

Mohlo by sa vám páčiť