Hora medzi nami

Charles Martin
Motto • 2017

Strhujúci príbeh o láske a o prežití, v ktorého filmovej adaptácii žiaria svetové hviezdy Idris Elba a Kate Winslet. Prichádza búrka a na letisku v Salt Lake City zrušili všetky lety. Novinárka Ashley...inárka Ashley sa obáva, že nestihne vlastnú svadbu, a na chirurga Bena čakajú pacienti. Hoci sa vôbec nepoznajú, objednajú si spolu charterový let, aby sa napriek nepriaznivému počasiu dostali domov včas. Ich lietadlo však havaruje a oni sa ocitnú uprostred zasnežených hôr bez nádeje na záchranu. Ako dlho tu budú uväznení? Ako si obstarajú potravu a prístrešie? Hľadajú k sebe vzťah, prehodnocujú minulosť a čelia krutým nástrahám nemilosrdnej divočiny. Dramatický boj o prežitie v extrémnych podmienkach v nich prebudí silu, o akej predtým ani netušili... Podľahnú v mrazivej pustatine zraneniam tela a duše alebo znovu uveria v lásku?
Viac

Z anglického originálu- The mountain between usŽáner- Dobrodružný románPreklad- Marta GergelyováSéria- /Počet strán- 328Väzba- pevná väzba s prebalomRok vydania- 2017Vydavateľstvo- Motto Čítané- január 2019 Viac informácií o titule nájdete na tomto odkaze. Čítaj ďalej...:)

Strhujúci príbeh o láske a o prežití, v ktorého filmovej adaptácii žiaria svetové hviezdy Idris Elba a Kate Winslet. Prichádza búrka a na letisku v Salt Lake City zrušili všetky lety. Novinárka Ashley sa obáva, že nestihne vlastnú svadbu, a na chirurga Bena čakajú pacienti. Hoci sa vôbec nepoznajú, objednajú si spolu charterový let, aby sa napriek nepriaznivému počasiu dostali domov včas. Ich lietadlo však havaruje a oni sa ocitnú uprostred zasnežených hôr bez nádeje na záchranu. Ako dlho tu budú uväznení? Ako si obstarajú potravu a prístrešie? Hľadajú k sebe vzťah, prehodnocujú minulosť a čelia krutým nástrahám nemilosrdnej divočiny. Dramatický boj o prežitie v extrémnych podmienkach v nich prebudí silu, o akej predtým ani netušili... Podľahnú v mrazivej pustatine zraneniam tela a duše alebo znovu uveria v lásku?

Mohlo by sa vám páčiť