Víťaz je sám

Paulo Coelho
Ikar • 2009

Román Víťaz je sám je podľa Paula Coelha obrazom sveta, kde žije. Dynamicky sa rozvíjajúci dej sa odohráva počas jediného dňa filmového festivalu v Cannes. Do zápletky vstupujú producenti, slávni herc...ti, slávni herci, hviezdičky, štylisti a sériový vrah, ktorý spácha päť vrážd. Kniha odhaľuje zákulisie filmovej slávnosti v Cannes, je portrétom smotánky, najvyššej elity, ktorá v súčasnosti určuje trendy. Paulo Coelho odhaľuje čitateľovi realitou inšpirované detaily zo života týchto postáv. Jeho dvanásty román sa stáva svedectvom o kríze hodnôt sveta zameraného na vonkajšie pôsobenie.
Viac

Anotácia Román Víťaz je sám je podľa Paula Coelha obrazom sveta, kde žije. Dynamicky sa rozvíjajúci dej sa odohráva počas jediného dňa filmového festivalu v Cannes. Do zápletky vstupujú producenti, slávni herci, hviezdičky, štylisti a sériový vrah, ktorý spácha päť vrážd. Kniha odhaľuje zákulisie filmovej slávnosti v Cannes, je portrétom smotánky, najvyššej elity, ktorá v súčasnosti[...]

Román Víťaz je sám je podľa Paula Coelha obrazom sveta, kde žije. Dynamicky sa rozvíjajúci dej sa odohráva počas jediného dňa filmového festivalu v Cannes. Do zápletky vstupujú producenti, slávni herci, hviezdičky, štylisti a sériový vrah, ktorý spácha päť vrážd. Kniha odhaľuje zákulisie filmovej slávnosti v Cannes, je portrétom smotánky, najvyššej elity, ktorá v súčasnosti určuje trendy. Paulo Coelho odhaľuje čitateľovi realitou inšpirované detaily zo života týchto postáv. Jeho dvanásty román sa stáva svedectvom o kríze hodnôt sveta zameraného na vonkajšie pôsobenie.

Mohlo by sa vám páčiť