Na smrť

Jozef Karika
Ikar • 2012

Dostupné aj v kolekcii za skvelú cenu. :) Mrazivý triler o priateľstve a láske, ktoré sa zmenili na smrteľnú nenávisť. Dvaja nerozluční priatelia vyrastajú koncom dvadsiatych rokov minulého storoči...ulého storočia v malom slovenskom meste. Po tragickej udalosti sú nútení utiecť do zahraničia a opustiť dievča, o ktoré súperia. Jeden emigruje do New Yorku. Stane sa pešiakom obávaného židovského gangu, zažije krvavú vojnu najmocnejších mafiánskych rodín a stúpa v hierarchii podsvetia. Druhý sa ocitne v Mníchove, kde ho zverbujú do nacistickej tajnej služby. Zúčastní sa na mnohých vražedných akciách a postupne sa mení na beštiálneho dôstojníka SS. Po vypuknutí vojny sa opäť stretávajú. Vydrží ich priateľstvo ťažkú skúšku – alebo sa z nich stanú nepriatelia na život a na smrť? Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielneho románu Na smrť od autora bestsellerov a majstra napätia Jozefa Kariku. Prináša epickú ságu so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť. Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielnej epickej ságy so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055131702
  • Séria: Na smrť

Na smrť I. a II. od Jozefa Kariku detailne približuje vojnu mafiánskych rodín v Amerike, ako aj vzostup nacizmu v Nemecku, Noc dlhých nožov, Krištáľovú noc, nacistické programy eutanázie, vyhladzovacie operácie na východnom fronte a fungovanie koncentračných táborov. Román sa... The post Dvojromán Na smrť od Jozefa Kariku vychádza v novom zberateľskom vydaní appeared first on Prečítané.sk.

O (ne)priateľstve na život a na smrť Názov: Na smrť Autor: Jozef Karika Rok vydania v originálnom jazyku: 2012 Žáner: vojnové, dramatické, historické, fikcia Séria: Na smrť Diel: 1. “Dnes uzavreli a spečatili zmluvu, od ktorej už nemôžu odstúpiť. Po celom Nemecku zaschýnala krv, ktorou ju podpísali.” Nedávno som si povedala, že keďže študujem prekladateľstvo, … Čítať ďalej Na smrť

Dostupné aj v kolekcii za skvelú cenu. :) Mrazivý triler o priateľstve a láske, ktoré sa zmenili na smrteľnú nenávisť. Dvaja nerozluční priatelia vyrastajú koncom dvadsiatych rokov minulého storočia v malom slovenskom meste. Po tragickej udalosti sú nútení utiecť do zahraničia a opustiť dievča, o ktoré súperia. Jeden emigruje do New Yorku. Stane sa pešiakom obávaného židovského gangu, zažije krvavú vojnu najmocnejších mafiánskych rodín a stúpa v hierarchii podsvetia. Druhý sa ocitne v Mníchove, kde ho zverbujú do nacistickej tajnej služby. Zúčastní sa na mnohých vražedných akciách a postupne sa mení na beštiálneho dôstojníka SS. Po vypuknutí vojny sa opäť stretávajú. Vydrží ich priateľstvo ťažkú skúšku – alebo sa z nich stanú nepriatelia na život a na smrť? Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielneho románu Na smrť od autora bestsellerov a majstra napätia Jozefa Kariku. Prináša epickú ságu so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť. Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielnej epickej ságy so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť!

Mohlo by sa vám páčiť