Totálny úlet

Natália Skladaná
CooBoo • 2019

Byť tínedžerom je ukrutne ťažké. Ani sa nenazdáte a už skáčete z lietadla v tandeme s nejakým bláznom, nešťastne sa zamilujete a úplne nový mobil vám spadne do záchodu. K tomu stále flákate školu a zo... flákate školu a zohnať ospravedlnenku je takmer nemožné. Máte pocit, že ste na svete úplne sami a nikto si vás nevšíma. Zo zúfalstva robíte strašné hlúposti. Zistíte, že život je krutý, absurdný, totálne neférový, ale zároveň bombasticky zábavný. Presne ako poviedky devätnásťročnej Natálie Skladanej. Pri ich čítaní si poviete, že by ich mali kupovať deti svojim rodičom, aby im pripomenuli, aké náročné je byť tínedžerom.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056609071

Totálny úlet – Natália Skladaná, CooBoo 2019 Debutová knižka od Natálie Skladanej Totálny úlet už samotným názvom vystihuje zbierku uletených [...] The post Totálny úlet – Natália Skladaná appeared first on .

Byť tínedžerom je ukrutne ťažké. Ani sa nenazdáte a už skáčete z lietadla v tandeme s nejakým bláznom, nešťastne sa zamilujete a úplne nový mobil vám spadne do záchodu. K tomu stále flákate školu a zohnať ospravedlnenku je takmer nemožné. Máte pocit, že ste na svete úplne sami a nikto si vás nevšíma. Zo zúfalstva robíte strašné hlúposti. Zistíte, že život je krutý, absurdný, totálne neférový, ale zároveň bombasticky zábavný. Presne ako poviedky devätnásťročnej Natálie Skladanej. Pri ich čítaní si poviete, že by ich mali kupovať deti svojim rodičom, aby im pripomenuli, aké náročné je byť tínedžerom.

Mohlo by sa vám páčiť