Šikovný bobor Karol šije, pečie, maľuje

Lars Klinting
Stonožka • 2019

Tri zábavné knižky spolu! V prvej knižke ťa bobor Karol zavedie do krajčírskej dielne a budete šiť novú zásteru. V druhej knižke ťa so svojím kamarátom Gustíkom priučí kuchárskemu umeniu a upečie...emu umeniu a upečiete narodeninovú tortu. A v tretej knižke ti prezradí, ako sa miešajú farby a čo všetko potrebuješ, keď chceš pekne vymaľovať skrinku. Pre deti od 3 rokov.
Viac

Že ručné práce sú stále in, sa môžete presvedčiť, ak si otvoríte portál sashe.sk. Minimalizmus a udržateľný spôsob života sú tiež obľúbené pojmy, ktoré počujete z každej strany. Ikar prišiel s prekladom švédskej knihy o bobrovi Karolovi, ktorý si dokáže poradiť s maľovaním aj pečením. […]

Tri zábavné knižky spolu! V prvej knižke ťa bobor Karol zavedie do krajčírskej dielne a budete šiť novú zásteru. V druhej knižke ťa so svojím kamarátom Gustíkom priučí kuchárskemu umeniu a upečiete narodeninovú tortu. A v tretej knižke ti prezradí, ako sa miešajú farby a čo všetko potrebuješ, keď chceš pekne vymaľovať skrinku. Pre deti od 3 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť