Bez teba to nie je ono

Jenny Han
CooBoo • 2019

Jedno dievča, dvaja chlapci. Ktorého si nakoniec vyberie? Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série Letné lásky.Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu! Belly k...ú cenu! Belly každý rok netrpezlivo odpočítavala dni do leta, no nie tento. Pláž, slnko, more a skvelú spoločnosť mali vystriedať nudné mesiace strávené v meste. A ešte k tomu doma a so zlomeným srdcom. Kiežby toto leto vôbec neprišlo! Jedného dňa však Belly zazvoní telefón a zisťuje, že Conrad zmizol. Belly hneď vie, že jediné miesto, kde dokážu dať všetko do poriadku a kde sa Conrad isto schováva, je ich plážový domček. Podarí sa im znovu objaviť to jediné, čo ich spája? Zachránia leto a Bellyino zlomené srdce konečne zahreje letná láska?
Viac

Úspešne som skončila ďalšiu sériu. A už teraz vám musím povedať, že to bol dosť veľký prepadák. Začalo to však nádejne. Prvá kniha "Povedz, že ma miluješ" bola naozaj super romantika na leto. No s ďalšími dielmi to už išlo naozaj dole vodou. Záverečný diel "Toto leto patrí nám" bol o niečo lepší ako druhé pokračovanie "Bez teba to nie je ono", ale stále to bol veľký priemer. Bolo by odo[...]

Čítané: 04/2019 Počet strán: 238 Väzba: brožovaná Vydavateľstvo: CooBoo Rok vydania:2019 Úryvok: Zdalo sa mi, akoby trvalo celú večnosť, kým Jeremiah znova prehovoril. Tvárila sa, že spím, a on poklopkával prstami po volante. Zrazu vyhlásil: ,, Toto bola ústredná melódia na mojom plese." Okamžite som otvorila oči a spýtala sa: ,, Na koľkých plesoch si bol?" ,, Dokopy? Na[...]

Jenny Han mám veľmi rada. Myslím si, že jej tvorba nie je nijako výrazne prekombinovaná a ide o milé čítanie – nielen pre mladé slečny. V dnešnom článku sa dozviete: Príspevok Mám pocit, že skôr s touto knihou to nie je ono I Jenny Han zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Jedno dievča, dvaja chlapci. Ktorého si nakoniec vyberie? Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série Letné lásky.Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu! Belly každý rok netrpezlivo odpočítavala dni do leta, no nie tento. Pláž, slnko, more a skvelú spoločnosť mali vystriedať nudné mesiace strávené v meste. A ešte k tomu doma a so zlomeným srdcom. Kiežby toto leto vôbec neprišlo! Jedného dňa však Belly zazvoní telefón a zisťuje, že Conrad zmizol. Belly hneď vie, že jediné miesto, kde dokážu dať všetko do poriadku a kde sa Conrad isto schováva, je ich plážový domček. Podarí sa im znovu objaviť to jediné, čo ich spája? Zachránia leto a Bellyino zlomené srdce konečne zahreje letná láska?

Mohlo by sa vám páčiť