Na dušičky zomrieš

Mark E. Pocha
Hydra • 2018

Na Dušičky roku 1999 otrasie ospalým západoslovenským mestečkom brutálna vražda štvorčlennej rodiny. Nepravdepodobný páchateľ je prichytený a zatknutý na mieste činu a neskôr umiestnený do psychiatric...ný do psychiatrickej liečebne. O sedemnásť rokov neskôr sa stredoškoláčka Lucia Lou Šestáková snaží vyrovnať so svetom, strasťami dospievania i vlastnou zložitou povahou. Akoby nestačilo, že sa beznádejne zamilovala do nového spolužiaka Adama, ešte sa aj v mestečku objavuje záhadný stalker a dievča musí čeliť smrteľnému nebezpečenstvu... Podarí sa Lou prekonať všetky nástrahy a objaviť svoje skutočné Ja? Podarí sa jej prežiť? Napínavý príbeh o priateľstve a zrade, odvekom Zle, rodinných putách a nečistej láske vás vtiahne a nepustí!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089840489

  Je to len pár týždňov, čo sa na pultoch kníhkupectiev objavila nenápadná knižka, skrývajúca prvý slovenský slasher. Meno Mark…

The post Recenzia: Mark E. Pocha – Na dušičky zomrieš appeared first on inferio.sk.

  Je to len pár týždňov, čo sa na pultoch kníhkupectiev objavila nenápadná knižka, skrývajúca prvý slovenský slasher. Meno Mark… Prečítať “Recenzia: Mark E. Pocha – Na dušičky zomrieš”… The post Recenzia: Mark E. Pocha – Na dušičky zomrieš appeared first on inferio.sk.

Na Dušičky roku 1999 otrasie ospalým západoslovenským mestečkom brutálna vražda štvorčlennej rodiny. Nepravdepodobný páchateľ je prichytený a zatknutý na mieste činu a neskôr umiestnený do psychiatrickej liečebne. O sedemnásť rokov neskôr sa stredoškoláčka Lucia Lou Šestáková snaží vyrovnať so svetom, strasťami dospievania i vlastnou zložitou povahou. Akoby nestačilo, že sa beznádejne zamilovala do nového spolužiaka Adama, ešte sa aj v mestečku objavuje záhadný stalker a dievča musí čeliť smrteľnému nebezpečenstvu... Podarí sa Lou prekonať všetky nástrahy a objaviť svoje skutočné Ja? Podarí sa jej prežiť? Napínavý príbeh o priateľstve a zrade, odvekom Zle, rodinných putách a nečistej láske vás vtiahne a nepustí!

Mohlo by sa vám páčiť