Zabila!

Asia Mackay
Lindeni • 2019

Každá pracujúca mama si s tým musí poradiť. S tou výčitkami živenou úzkosťou prvého dňa späť v práci po materskej. No táto pracujúca mama je výnimočná. Zvládne všetko. Alebo prinajmenšom pri tom vypus...najmenšom pri tom vypustí dušu... A radšej sa prepadne do horúcich pekiel, ako by zmeškala večerné kúpanie! Zoznámte sa s Lex Tylerovou, tajnou agentkou Sekcie Osem, oddelenie zabijakov Tajných služieb jej veličenstva a čerstvou mamičkou rozkošnej Gigi.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056610800

Román Zabila! je krásnym príkladom, ako má vyzerať moderná, pútavá a originálna kniha. Hoci sa nájdu čitatelia, ktorí sa oháňajú výsostným postavením textu, pravda spočíva v tom, že veľkú rolu zohráva schopnosť upútať. Obálkou, farbami, technickým spracovaním... Vydavateľstvo Lindeni je na trhu síce pomerne krátko, ale za ten čas vehementne potvrdilo svoju pozíciu. Knihy z jeho produkcie si[...]

Každá pracujúca mama si s tým musí poradiť. S tou výčitkami živenou úzkosťou prvého dňa späť v práci po materskej. No táto pracujúca mama je výnimočná. Zvládne všetko. Alebo prinajmenšom pri tom vypustí dušu... A radšej sa prepadne do horúcich pekiel, ako by zmeškala večerné kúpanie! Zoznámte sa s Lex Tylerovou, tajnou agentkou Sekcie Osem, oddelenie zabijakov Tajných služieb jej veličenstva a čerstvou mamičkou rozkošnej Gigi.

Mohlo by sa vám páčiť