Tretí do partie

Sophia Money-Coutts
Ikar • 2019

Novinárka Polly Spencerová nehľadá pána pravého. Je vraj so svojím životom spokojná. Práve dovŕšila tridsať rokov, je slobodná a vlani si až dvakrát užila so švédskym bankárom Fredom. Trčí v redakcii...dom. Trčí v redakcii časopisu Posh!, píše o čerstvo narodených kráľovských potomkoch a šanca, že si nájde garde na svadbu svojej najlepšej priateľky, sa rovná nule. Ktorá by sa sťažovala! S príchodom nového roka si však Polly vstúpi do svedomia. Rozhodne sa, že počas najbližších 365 dní si bude poctivo holiť nohy, piť menej vína a dá sa dokopy. Vtedy dostane za úlohu napísať článok o neslávne známom aristokratovi Jasperovi, ktorý sa podľa bulváru nevenuje žiadnej záslužnej činnosti, iba tackaniu sa z baru do baru a lámaniu ženských sŕdc. Bezpochyby to nie je „ten pravý“, lenže dá sa veriť zlomyseľným fámam? A čo to garde? Svadba je za dverami a sama sa tam ukázať nemôže!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055168746
  • Originálny názov: The Plus One

Po dočítaní Odsúdenej som mala chuť čítať niečo ľahšie. Jednoduchú romancu, pri ktorej netreba príliš premýšľať. Iba si užívať knihu. Ako na zavolanie sa mi do rúk dostala kniha Tretí do partie. Veselá a romantická obálka naznačuje, že debutové dielo Sophie Money-Coutts je presne to, čo som hľadala. Polly je čerstvá tridsiatnička. Pracuje v magazíne Posh!, ktorý … Čítať ďalej Tretí do partie[...]

Novinárka Polly Spencerová nehľadá pána pravého. Je vraj so svojím životom spokojná. Práve dovŕšila tridsať rokov, je slobodná a vlani si až dvakrát užila so švédskym bankárom Fredom. Trčí v redakcii časopisu Posh!, píše o čerstvo narodených kráľovských potomkoch a šanca, že si nájde garde na svadbu svojej najlepšej priateľky, sa rovná nule. Ktorá by sa sťažovala! S príchodom nového roka si však Polly vstúpi do svedomia. Rozhodne sa, že počas najbližších 365 dní si bude poctivo holiť nohy, piť menej vína a dá sa dokopy. Vtedy dostane za úlohu napísať článok o neslávne známom aristokratovi Jasperovi, ktorý sa podľa bulváru nevenuje žiadnej záslužnej činnosti, iba tackaniu sa z baru do baru a lámaniu ženských sŕdc. Bezpochyby to nie je „ten pravý“, lenže dá sa veriť zlomyseľným fámam? A čo to garde? Svadba je za dverami a sama sa tam ukázať nemôže!

Mohlo by sa vám páčiť