Malá líška

Carolina Rabei
Stonožka • 2020

Dojímavý príbeh o sile priateľstva, rodinnom pute a ochote pomáhať. Aj o tom, ako sa spriateliť so skutočnými líškami. Grétka žije na vidieku. Široko-ďaleko nebývajú iné deti, no Grétke nikdy nie j...Grétke nikdy nie je smutno, pretože má veľa priateľov. Jej najobľúbenejšou kamarátkou je líška Ryška, ktorá jedného dňa zmizne. Grétka sa vyberie hľadať svoju plyšovú priateľku a vďaka svojej prívetivej povahe a dobrému srdcu nájde nielen svoju obľúbenú hračku, ale spriatelí sa so skutočnými líškami.
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788055170022

Malá líška sa do mojich rúk dostala vďaka vydavateľstvu Ikar, ktoré mi poskytlo túto rozprávku na zrecenzovanie. A ako už iste viete- keďže som obrovským fanúšikom tohto žánru, jednoducho som nemohla odmietnuť. Som rada, že mám možnosť predstaviť vám dielo od Caroline Rabei, ktorá vám svojimi ilustráciami a textom vyčarí úsmev na tvári. Rovnako, ako... Čítať viac

Som milovníčka Malého princa a vďaka tomu mám veľmi rada aj všetko, čo súvisí s líškami. Aj to je jeden z dôvodov, prečo mi do oka padla detská kniha s názvom Malá líška, ktorú napísala a zilustrovala Caroline Rabei. Dievčatko menom Grétka žije na vidieku a v okolí nie sú žiadne ďalšie deti. Jej to však nevadí. Má okolo seba plyšiačikov, ktorí … Čítať ďalej Malá líška (Caroline Rabei)

Ak aj vy máte radi líšky, môžete si dnes vybrať z množstva detských kníh o týchto na pohľad roztomilých zvieratkách. (Ale aby ste nepovedali, líšky sú samozrejme v lesoch užitočné. Prečítajte si v knihách od Petra Wohllebena.) Na novinku Malá líška som sa osobne tešila, […]

Dojímavý príbeh o sile priateľstva, rodinnom pute a ochote pomáhať. Aj o tom, ako sa spriateliť so skutočnými líškami. Grétka žije na vidieku. Široko-ďaleko nebývajú iné deti, no Grétke nikdy nie je smutno, pretože má veľa priateľov. Jej najobľúbenejšou kamarátkou je líška Ryška, ktorá jedného dňa zmizne. Grétka sa vyberie hľadať svoju plyšovú priateľku a vďaka svojej prívetivej povahe a dobrému srdcu nájde nielen svoju obľúbenú hračku, ale spriatelí sa so skutočnými líškami.

Mohlo by sa vám páčiť