Svet je plný démonov

Mark E. Pocha
Hydra • 2019

Aké puto spája prastarého upíra, dievča s temnotou v duši, ukecaného atléta a introverta s nadaním pre bielu mágiu? Hektor, Dália, Bartolomej a Munch sú slovenskí vyšetrovatelia neobvyklých okolnos...yklých okolností. Zasahujú všade tam, kde pre nadprirodzené javy niet prirodzeného vysvetlenia. Navštívil vás v noci hmlistý prízrak? Máte podozrenie, že kolega z práce vám číta myšlienky? Poznáte ľudí, čo pohybujú predmetmi silou vôle? Videli ste v susedovej záhrade pristáť malých zelených mužíčkov? Potom volajte Vyšetrovateľov! Lenže ako sa kolesá času točia, podivuhodných úkazov od Tatier k Dunaju podozrivo pribúda. Duchovia zavraždených šľachticov, rohaté zjavenie či snehová búrka uprostred leta sú to najmenej, čoho by ste sa mali obávať... Pretože skutočná hrozba ešte len zbiera sily. Pretože náš svet je plný démonov.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089968350

Názov: Svet je plný démonovAutor: Mark E. PochaPočet strán: 184Vydavateľstvo: HydraRok vydania: 2019 Mark E. Pocha je slovenským spisovateľom, ktorý sa zameriava na hororovú literatúru, ktorá je pomerne drsná a násilná. Mala som možnosť prečítať si niekoľko jeho príbehov, sci-fi horor Kontakt, duchársky horor DOM 490, ale aj horory Na dušičky zomrieš alebo ONI. Nedávno … Pokračovať v čítaní[...]

Mark E. Pocha je slovenským spisovateľom zameriavajúcim sa na hororovú literatúru, ktorá je pomerne drsná a násilná. Na knižnom trhu je už The post Svet je plný démonov – Mark E. Pocha appeared first on Fantasy knihy.

Aké puto spája prastarého upíra, dievča s temnotou v duši, ukecaného atléta a introverta s nadaním pre bielu mágiu? Hektor, Dália, Bartolomej a Munch sú slovenskí vyšetrovatelia neobvyklých okolností. Zasahujú všade tam, kde pre nadprirodzené javy niet prirodzeného vysvetlenia. Navštívil vás v noci hmlistý prízrak? Máte podozrenie, že kolega z práce vám číta myšlienky? Poznáte ľudí, čo pohybujú predmetmi silou vôle? Videli ste v susedovej záhrade pristáť malých zelených mužíčkov? Potom volajte Vyšetrovateľov! Lenže ako sa kolesá času točia, podivuhodných úkazov od Tatier k Dunaju podozrivo pribúda. Duchovia zavraždených šľachticov, rohaté zjavenie či snehová búrka uprostred leta sú to najmenej, čoho by ste sa mali obávať... Pretože skutočná hrozba ešte len zbiera sily. Pretože náš svet je plný démonov.

Mohlo by sa vám páčiť