Duša Kristova

Martin Aldo
Don Bosco • 2020

Poznáte modlitbu Duša Kristova? Krásna nadčasová modlitba vychádza zo stredovekej kresťanskej tradície a najčastejšie sa ju modlíme po svätom prijímaní. Osvecuje totiž výnimočný okamih osobného poďako...ih osobného poďakovania po prijatí eucharistického Krista a v tejto vzácnej chvíli ponúka vhodné slová, ktoré majú silný citový náboj a teologickú hĺbku. Táto kniha vám pomôže odkryť bohatstvo modlitby Duša Kristova a vďaka nej prehĺbiť osobné priateľstvo s Ježišom.
Viac

  • Počet strán: 128 strán
  • ISBN13:9788080744465

Duša Kristova (recenzia) Táto modlitba je známa už stáročia. Obľubovali ju mnohí veľkí svätci a i dnes sa ju modlia veriaci po celom svete. Modlitba, ktorú sa modlíme i my: Duša Kristova. V knižke s rovnomenným názvom nám Aldo Martin ponúka možnosť poodhaliť závoj jednotlivých zvolaní a srdcom nazrieť hlbšie na ich závažnosť a význam, dať im život v našej Read more...

Poznáte modlitbu Duša Kristova? Krásna nadčasová modlitba vychádza zo stredovekej kresťanskej tradície a najčastejšie sa ju modlíme po svätom prijímaní. Osvecuje totiž výnimočný okamih osobného poďakovania po prijatí eucharistického Krista a v tejto vzácnej chvíli ponúka vhodné slová, ktoré majú silný citový náboj a teologickú hĺbku. Táto kniha vám pomôže odkryť bohatstvo modlitby Duša Kristova a vďaka nej prehĺbiť osobné priateľstvo s Ježišom.

Mohlo by sa vám páčiť