Vesmír a jeho záhady

Will Gater
Albatros • 2021

Fascinujúci a nekonečný vesmír ako na dlani!Vydajte sa s nami na cestu do vesmírnych diaľav so zastávkami pri neobyčajných planétach, vzdialených hviezdach a spletitých galaxiách. Táto fascinujúca kni...ascinujúca kniha odhaľuje záhady viac ako stovky nebeských telies doplnené ohromujúcimi faktami a novými zaujímavými vedeckými objavmi. Pôsobivé fotografie, nádherné ilustrácie a pútavé príbehy objasňujú záhady vesmíru, ktoré upútavajú ľudskú pozornosť už celé storočia.
Viac

  • Počet strán: 224 strán
  • ISBN13:9788056623121

Knihu Vesmír a jeho záhady od Willa Gatera evidujem už od jej prvej zmienky v edičnom pláne vydavateľstva. Mala vyjsť v auguste a jaContinue Reading

Fascinujúci a nekonečný vesmír ako na dlani!Vydajte sa s nami na cestu do vesmírnych diaľav so zastávkami pri neobyčajných planétach, vzdialených hviezdach a spletitých galaxiách. Táto fascinujúca kniha odhaľuje záhady viac ako stovky nebeských telies doplnené ohromujúcimi faktami a novými zaujímavými vedeckými objavmi. Pôsobivé fotografie, nádherné ilustrácie a pútavé príbehy objasňujú záhady vesmíru, ktoré upútavajú ľudskú pozornosť už celé storočia.

Mohlo by sa vám páčiť