Dash a Lily 2

Rachel Cohn David Levithan
CooBoo • 2022

Pokračovanie knižného a netflixového fenoménu!Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev. Dvojica tínedžerov, ktorej sa splnil vianočný zázrak. Jeden zápisník, ktorý ich znova zblíži. O...� ich znova zblíži. Odkedy sa Dash a Lily do seba zaľúbili medzi regálmi ich obľúbeného kníhkupectva, majú za sebou ťažký rok. Lilin starý otec prekonal infarkt a dovtedy vždy pozitívne naladenú Lily to veľmi zmenilo. Do Vianoc, ktoré Lily nadovšetko miluje, zostáva už len dvanásť dní. Dash, jej brat Langston a ich kamoši sa preto rozhodli, že pomôžu Lily opäť uveriť v jedinečné sviatočné čaro zasneženého New Yorku.
Viac

Autor: Rachel Cohn a David LevithanOriginálny názov: The Twelve Days of Dash & LilyVydavateľstvo: CooBoo 2022Séria: Dash & LilyDiel: 2/3Počet strán: 240Žáner: YAMoje hodnotenie knihy: 2,5*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev.Dvojica tínedžerov, ktorej sa splnil vianočný zázrak.Jeden zápisník, ktorý ich znova zblíži.Odkedy[...]

Pokračovanie knižného a netflixového fenoménu!Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev. Dvojica tínedžerov, ktorej sa splnil vianočný zázrak. Jeden zápisník, ktorý ich znova zblíži. Odkedy sa Dash a Lily do seba zaľúbili medzi regálmi ich obľúbeného kníhkupectva, majú za sebou ťažký rok. Lilin starý otec prekonal infarkt a dovtedy vždy pozitívne naladenú Lily to veľmi zmenilo. Do Vianoc, ktoré Lily nadovšetko miluje, zostáva už len dvanásť dní. Dash, jej brat Langston a ich kamoši sa preto rozhodli, že pomôžu Lily opäť uveriť v jedinečné sviatočné čaro zasneženého New Yorku.

Mohlo by sa vám páčiť