Najhorší učitelia na svete

David Walliams
Slovart • 2021

Mysleli ste si, že nikto nemôže byť horší ako najhoršie deti na svete? Mýlili ste sa! Neveríte? Tak sa presvedčte! Spoznajte zástupkyňu, čo nechala samu seba po škole, kuchárku, ktorá umývala riad sv... umývala riad svojou parochňou, či učiteľa, čo má panický strach z lôpt, dokonca aj z detí, čo majú hlavy ako lopty! Nech sa páči, zoznámte sa s desiatimi najhoršími učiteľmi na svete!
Viac

  • Počet strán: 312 strán
  • ISBN13:9788055646930

Edíciu kníh pre deti z pera Davida Walliamsa (mimochodom, aj úspešného herca) som registroval už predtým, ale dopracoval som sa k nej konečne až teraz. Čo ma k nej napokon priviedlo? Názov najnovšieho prírastku, ktorému som jednoducho nemohol odolať. Najhorší učitelia na svete sú pre mňa ako stredoškolského učiteľa a autora píšuceho príbehy z gymnázia ako stvorení! V pracovnom kolobehu[...]

Mysleli ste si, že nikto nemôže byť horší ako najhoršie deti na svete? Mýlili ste sa! Neveríte? Tak sa presvedčte! Spoznajte zástupkyňu, čo nechala samu seba po škole, kuchárku, ktorá umývala riad svojou parochňou, či učiteľa, čo má panický strach z lôpt, dokonca aj z detí, čo majú hlavy ako lopty! Nech sa páči, zoznámte sa s desiatimi najhoršími učiteľmi na svete!

Mohlo by sa vám páčiť